Cekaj cekaj da te popravam i tuka Toa e nekoja detska emisija kaj sto dve devojcinja sedat ednata se vika petra i kazuva deka saka da se shisha a drugata do nea i vika da osisas kosu da budes celava? Boooze petra
Тест за рана бременост може да покаже негативно ако си веќе толку трудна да си го надминала и горниот праг на HCG што го детектира тестот, пишува и на упатството на тестовите (50000-70000 mIU/mL). Не е до SureCheck туку е до вас што не читате упатства.
A ti stom tolku mnogu znaes treba da znaes i deka koga pokasno e zacnat plodot ili pri kasna ovulacija ne pokazuva koga ke ti tekne kolku i da e tocen testot . Eve izvini stvarno sto nie ne sme procitale nema da se povtori vekje
Дај одлучи се, беше над две месеца трудна кога ти покажуваше негативно тестот или не беше? Имаше ли доволно време поминато за да правиш тест или немаше? Одма на кавги скокаат.
Kako sto vekje pisav lp so devojkata okolu frkata dali e tocen ili ne.. mi kasnese 15 dena i se do togas dobivav negativni testovi. Posledniot koj go napraviv i bese prv koj pokaza pozitiven rezultat bese na farmavital posle 16 dena kasnenje na ciklus . Posle toa mi ja potvrdija bremenosta na lekar a sega momentalno sum 2 meseci.
Тоа е едно, ама тука не ти е крив тестот, па да кажуваш дека за ништо не чинеле. Касна овулација, и тоа е тоа.
Можеш и одма ама најубаво кога ќе си 6-7 недели за и срценце да чуеш. претходно може само да ти потврди дека има сакус