Najubavo edna nedela po docnenje. Za da se utvrdi deka plodot e vgnezden na vistinskoto mesto. Ne daj boze ako ima nesto na vrrme da se deluva
Девојки тестов денес го правев пред 2 часа. Требеше да добијам денес ама не добив, имам болки како за добивање, на тоалет имам како кафеаво бледо. Тестов го зеде мм, во обично бело паковање беше само дата пишуваше на траење. Има бледа линија. Е сега стресена сум целата незнам што да мислам, ми се чини секој момент ќе протечи. Мислење ве молам...
Мој совет оди одма на дежурен ќе ти дадат нешто за поддршка на бременост не е убаво да ти тече кафено.Таму ќе ти кажат што како
Drvojki pocnav da krvaram obilno vo 11 casot, hitno na bolnica plodot sum go ispustila. Koja sila li ke me utesi sega neznam posle tolku vreme sili i napori nisto uzasno se osekam
Знам како се чувствуваш и жал ми е, но едноставно не требало да биде овој пат. Штом еднаш си забременила ќе забремениш пак. Јас поминав низ истото минатото лето во јули, во септември останав бремена и овој јуни се породив. Биди јака и Ќе видиш кога нај малце очекуваш ќе си забремениш.