Биохемиска бременост. Не се секирај, сфати го ова како добар знак дека сепак можеш да останеш бремена. Нормална појава е ова само што многу од нас не ни дознале дека ја имаат. Организмот си направил природна селекција на плодот поради евентуални хромозомски нарушувања. Јас истото го имав пред неколку месеци.
Ахх не сакав да те разочарувам Многу беше мала вредноста на хцг но ај викав да не била ептен касна овулацијата и рана бременост, најверојатно се работело за биохемиска бременост... Како и да е оди на гинеколог да те видат деновиве...
Bev na ginekolog, toj mi kaza deka se raboti za biohemiska bremenost i deka sekoj moment kje mi dojde... i vistina dojde se nadevam sledniot pat kje bide uspesno do kraj
Без разочарување..сестра ми имаше биохемиска а следниот месец одма остана пак трудна.Сега имам внукичка најубава на свет
Е па дечки да ви се пофалам дека и мојот тест покажа || со 1 ден доцнење Успешно овој пат Едвај пишам, цела се тресам !
Ти дефинитивно у комшии некој да св. .и трудна ќе останеш супер мила. вест на денот е ова. Со лесно да ти е бременоста. локум амин сеа бар до 12 недела