Честитки @Hana I и @flower55555 , имајте прекрасни бремености со живи, здрави бебчиња во раце за 9 месеци
Фала ти @paleska3 ете сме со есенски мешиња (така ми посака ко се пожалив прв пат ) и дај боже се да си биди ко што треба уредно @Hana I честитки и на тебе, од возбуда не приметив
Женички, мене сето ова ми е ново па имам прашање- тест правите само од кога ќе видите дека ви доцни, така?
Јас правев некои 5 дена пред циклус. Ми покажа || . Зависи од тоа тоа е овулацијата и зачнувањето. Поздрав
Да од кога доцни јас после 3 дена направив и покажа позитивен си одтанав во неверување баш овој месец не се надевав нити имаше некој симптом
Дали тестот може да покаже погрешен резултат бидеќи примам антибиотици? Ми доцни 5 дена направив тест, втората линија беше многу бледа. Другиот ден направив уште еден, на него имаше една линија.
вториот ден да не го правеше доцна во денот? иначе може и да ти доцни од антибиотиците. направи уште еднаш ама со прва утринска мокрача за да знаеш дали да прекинеш со терапија.
Со терапија почнав пред 2 дена. Веќе ми доцнеше 3 дена кога го направив првиот тест и тогаш ми беше прв ден од терапија, а кога ко направив вториот ми беше беше 4 ден од доцнење, а 2 ден од терапија.