истото и мене ми се деси, ми каснеше 10 или 15 дена и по 5 тиот ден направив тест беше позитивен и по 5 дена пак потоа ми дојде веќе менструација ги направив сите испитувања во ред беа и не знам од што... направи surechek
Devojki napraviv 2 testa i dvata negativni na 9-ti i 10-ti den od zakasnet ciklus. A 17 dena od odnos. Da spijam mirno neli.
Препорачливо е да се направи со првата утринска урина, затоа што тогаш концентрацијата на ХЦГ=хормонот кој го лачат жените при бременост е највисока.
Убав ден женскии ајде сега ке ве замолам да го погледнете тестот и да ми кажете дали и некој др освен мене ке види бледа цртка на него сеа мош и од тел несе добро гледа но јас мислам дека има нешто
Ептен е бледа да јас дури случајно ја видов веке бев на пат да го фрлам тестот А сте забележале ли некој ептен бледи линии пред да го правите тестот ., јас си мислам да не била и претходно
Колку денови ти доцни? Можеби е се' уште рано, па затоа е така бледа. Повтори го тестот за ден-два, како што ти кажа и @lost123 и тогаш веќе треба да е потемна линијата. Среќно!
Да секако планирам сабајле да го повторам таман ке биде 4дена доцнење....а мажот сеа ми вика пошто пијам по 3л вода дневно мокрачата ми била разредена и затоа вака ми покажува имали логика
Сконцентрирај се убо. Јас гледав гледав и се откажав, реков нема. Таман да ја затворам сликата видов нешто ептен бледо розевко. Ние трудните поќе гледаме. Затоа
Хахах а бе недај боже да сум скренала до толку има нешто ама дури невидливо е Ајде дај боже вие што гледате тоа да биде