Не е то скренвање.. оптичка мамка може да е... најстрашно А за ќора, јас сум си троа.. така Плус, рано ти е. Може си забременила подоцна отколку што мислиш. Не брзај. Рано е. Почекај и 2-3 дена, и сабајлечки, потури едно ново стапче
Уфф абе се трудам да бидам спокојна ама само глупи мисли ми идат дај боже да сум трудна пошто веке имав еден абортус пред 8 месеци и сеа желбата да имам нормална бременост и да родам бебче ми е преголема
Закажав сабајле во 9 ама гиникологот ми рече прво обичен тест дома да направам па ако нема тогаш да одам со крв
И јас на прв поглед не видов црвена линија, ама кога се загледав ја видов ептен бледа. Најверојатно се работи за рана бременост, затоа...
И јас гледам многу бледа цртка, ти посакувам многу среќа, направи уште еден тест за неколку дена и ако си бремена ќе ти покаже појака цртка.
Таа линија за да се појави на тестот при бременост, одоздола секако си постои, се бои при бременост. Но ако стоел подолго тестот само од стоење се потемнело местото, најдобро со прва мокрача, ако има бременост за 3 секунди линијата се бои, после 10мин тестот е неважечки. Дај боже да си видиш одма две црти убави.
Дај боже да....оваа бледата линија се појави веднаш штом го направив нее ни после 5мин но додека не видам добро обоена ништо
Uff bev sabajle i ginikologo posto sum gledana vaginalno nesaka pak da me brka ne bilo ubavo i stom sabajlesniot test e negativen rece odi doma i cekaj menstruacijaa i ne znam veke so da praam 5celi dwnovi mi docni pa i toa so imav pred 8 dwna kako kapki krv se seknuvam
Gluposti kazani od ginekologot Zosto da ne te pregleda? Jas vo rana bremenost vo edna nedela po 2-3 dena redosledno sum bila na vaginalno eho.Odi si na drugo mislenje uste denes za tvoe dobro
Утре оди преку крв и ќе знаеш дали си или не си.. И јас видов линија ама не бледа розева, туку бледа бела .. Најдобро е преку крв а и најточно
Здраво девојки Се обидуваме за бебенце со сопругот веќе три месеци и никако несака. Последната менст.ми беше на 17.08 а според тоа дека ми доаѓа редовно на 28-30 дена би требало да добијам за два дена Бевме активни со сопругот и во плодните денови, денеска осеќам болка во долниот дел на стомакот како пред добивање и градите ми се малку осетливи. Кога да правам тест, или да почекам да задоцни ако воопшто задоцни бидејќи симптомиве одат накај добивање
и јас ја гледам ама ептен е бледа сокоро невидлива ама ја има баш на лаптопот ја зумирав и екранот надоле нагоре за да ја видам поубаво повтори го постави нова слика дај боже со потемни цртки 2
Јас правев на денот кога требаше да добијам и ми покажа прво линијата за бременост па потоа се обоја контролната Не внимавав дали е утро или ноќе.Ноќе беше.Ајде со среќа
Ние активно 5 месеци и не сака пап ок, микробиолошки испитувања ок. Треба да не добијам за 3 дена, се надевам. Мм вика опушти се, не брзај, не мисли, ама не бива бе да не мислам Така што, не се секирај, кога е речено тогаш ќе биде и најдобро почекај барем да задоцни, па прави тест.