Девојки дамо што го направив тестот, не издржав но негативен е Пак се разочарав некако, Инаку денес е 27-ми ден Пред два месеци бев на лекар пап ок, на 12 денсамо ми кажа тогаш за фоликулите дека се мали, ми спомна прегнил инекција за наредниот месец, но наредниот кога отидов на 14 ден баш тогаш немаше ниеден фоликул ми вика прснала но пак ништо иако имавме односи тие денови како и овој месец. Знам дека треба да не паничиме но и двајцата сме збунети
Пак јас тест, и пак негативен. Вчера го правев, требаше да добијам, ама еве уште ја нема ако не дојде деновиве ќе правам друг. Ќе си почекам, да не се разочарувам со негативни тестови
Девојки, мислам дека прочитав овде, во Зегин има тест што покажува и недели во случај да има бременост? Или не сум разбрала добро? Не можам да редактирам, отиде времето
Zdravo. Vcera go napraviv testov i odma otidov na ginekolog. Imam nekoja senka nema nisto konkretno na vaginalnoto eho. Ginekologot mi rece deka zidot na matkata mi e zadebelen a toa moze da e ili bremenost ili ke dobijam menstruacija. Po 2 nedeli mi zakaza pregled. Vozbudena sum odvaj cekam ponedelnik da proveram krv. Inace imam pcso I neredovna menstruacija.
Душичка честитки!Според тестот бледа црта рана бременост.Добро гиникологот што ти дал да провериш БХСГ тест преку крв и тој е секогаш точен.Се најубаво
Мене малку повеќе од ова ми се познаваше на тестот, а на гинеколог отидов по 3,4 дена и имав точка минијатурна, за две нед веќе имаше бебче и срцева реакција, сум имала доцна овулација. Ептен рана бременост е, честитки
Не ми доцнеше воопшто, дури порано го направив тестот на 27-ми ден, негативен беше а утредента попладне ми дојде точно на 28 дена. Инаку за разлика од други циклуси овој беше болен и обилен Денес ми е 4-ти ден, незнам кога да отидам на лекар
Zenski sto mislite testot go napraviv posle 7 _8 dena kasnenje na mestruacija ama go napraviv vo tekot na denot ne nautro ima malku bela linija dali da napravam nautro test oti mi kasnese 7 8 dena i go napraviv vcera testot
Како да наѕирам бледа линија почекај пак два три дена па пак направи си.Јас направив ден пред добивање покажа бледа линија ама ти си имала најверојатно касна овулација.Исто за на гинеколог почекај си две недели па појди дека сега ќе е рано ништо нема да се види.
Не сакам да те разочарам но јас не гледам линија. Со 7-8 дена доцнење па и не би требало да биде така бледа. А тоа дека не си го правела наутро нека не те буни,во самото упатство си пишува дека не е само за употреба со првата урина. Истиов тест јас го правев во 9 навечер и имав жар црвена линија. Ти посакувам среќа и трпение.