Немој само да се разочаруваш и откажуваш. Јас останав трудна во период на големи нервози и стресови, кога животот ми даде еден огромен семеен удар. Така да, мисли позитивно!
девојки значи имав односи пред 5 дена денес требаше да добијам менструација ама ништо ако правам утре тест дали ке покаже за сигурно точно?
Ако си имала овулација пред околу две недели и си имала незаштитени односи два-три дена пред тоа, на денот или евентуално ден по овулацијата, би можело утре да ти покаже, меѓутоа ако овулацијата ти била пред 5 дена, тогаш би требало да почекаш уште барем една недела пред да правиш тест.
Дали некој може да ми каже за зголемувањето на бхцг? Во саботата, 3 дена пред очекуваниот термин за добивање бхцг ми беше 43. Во понеделникот ми беше 183, а денес 731. Денес 2 дена како ми доцни, 17 дена од овулација. Дали вредностиве се ок?
Супер се. Честитки и со лесно бременоста. Не си ја замарај главата со вредностиве.Ехтра се. Следно на ехо срценцето ќе го слушнете,па за 8 месеци и бебето покрај вас.
Охоо, супер се. Нај ок што може да биде. Ајде честитки и сега, како што вика ќерка ми, ожи, во превод, уживај!
dali mi e pozitiven testot zbuneta sum mnogu dobiv ciklus koj traese eden den drugiot samo kapka imav i toa bese rozov iscedok i posle 2 dena me bolese stomak ko za dobivanje i togas posumnjav deka nesto se desava i go napraviv testot i sega toa e toa neli mn mi e strav da se raduvam od pregolema zelba
Здраво сакам да прашам дали тест за бременост без разлика кој со 4 дена каснење покажува точни резултати?
Може некогаш да се случи да покаже лажно негативен, но не и лажно позитивен . Секако со било кој тест. Со среќа
А направи тест? Прв пат ти се случува да ти доцни толку? Ако имаш редовна менс почекај да ти доцни уште некој ден и повтори го пак.
Тогаш веќе можеш да си провериш. Штом ти касни, било кој тест ќе ти даде точен резултат во било кое време.