Мило ми е што испадна како што сакаш, а да знаеш сега дека и јас се смирив. (знаеш за што) Се спаси ама друг пат кондомче и мирна глава.
lacrimosa фала цело време за подршката.и ики фала и тебе за искрените желби за позитивен тест ама моментално тоа не го посакував инаку денес векје и добив п.с јас некако овие вредности на бета хцг ич не ги разбирам.кај мене нешто пишуваше L200 мислам така беше,а овде нешто читав вредност 200 е бременост .. ама како и да е јас сум лаик на оваа тема а во лабароторија секако ми потврдија негативен тест
Феминки, ве молам кажете ми каде ги правите тестовите преку крв? И дали мора да се направи наутро, или пак може и попладне? Не сум прашала никаде по лабораториите, не сум им посетител чест... И како се движат цените и колку се чека? Се ме интересира изгледа...
elena jas bev vo drzavna i plativ samo 100 den za dva casa mi bea gotovi rezultatite.Bev kaj 10 sabajle od vena se zema krf.
ama napravi go preku krf najsigurno e.Mene od domasnite testovi dva mi izlegoa lazno pozitivni Srekno
^според мене не треба на секое доцнење крв да се вади. Ептен ако покаже бременост, да треба да се отиде.
епа и кај мене покажаа бременост а не бев,затоа и и предложив ако векје има причина за сомневанје во бременост подобро преку крф барем 100 посто ке е сигурна .
Сноу, мислам дека феминката сакаше да го напомене нејзиното искуство со домашните тестови. Веќе на крај краева, ако не очекува бременост (ако не работи на случајот, туку мисли за случајно да не е останата бремена), нека почека уште една недела, па ако тогаш не добие, нека си направи преку крв или тестче.
zdravo devojki mi treba pomos? mi docni 4 dena napraviv dva testa i dvata negativni megutoa gradite mi se cuvstvitelni i mn jadam molam odgovor
svetle19 moj совет ти е да почекаш уште некој ден. До 7 дена е нормално доцнење при големи стресови, примање на лекарства, или промена на клима.
Мекица, јас колку што знам не е можно. Лажно негативен може да е, но не и позитивен,затоа што тестот реагира на хормон,кој доколку не си бремена не се лачи во телото. Значи позитивен тест си значи бременост.
Зашто причитав на некои им покажувал позитивн па на крв и гинеколог негативен. Јас направив и мене позитивен ми искочи
Па добро, може и тоа да биде, ама секогаш на мокрача порано покажува бременост отколку на крв. А за на ехо сите знаеме дека треба да помине некоја недела за да се види плодот. Но се ова незначи дека позитивниот тест ти е лажен, баш напротив. Треба да ти се честита или...? Јас се надевам дека бременоста ти е посакувана, и дека ќе си имаш здраво,право и убаво бебенце. Ти посакувам и лесна бременост без никакви проблеми. Ајде сега повечи нога и за другите девојки кои си чекаат бебеце
мене во лабараторија ми рекоа дека лажно позитивен излегува кога има крф во мокрачата знаци пред да добиес циклус а правиш тест тоа може да се случи.Vо мојот случај излезе така.Tек после кога испитав од крф се виде дека не сум трудна а не сум ни била.Sрекно на сите