Kaj mene mila vo rezultatite gi nemashe ovie ref.vrednosti i zatoa i krenav panika, dokt. kjutese samo rece za edna nedela pak da napraime beta da vidime shto kako ponatamu, i srcevo so 500 mi lupashe...
Ама рано си била на ехо затоа немала што да ти каже,за 10 дена кога ќе одиш ке ја видите точката,само не мисли дали вака треба,затоа што сите сме различни. Со лесно
Ti blagodaram Ve guskam site shto spodelivte mislenje, bar uspeav da se smiram. Da si docekate site, za mene e ova najgolemiot blagoslov posle dolgggg period
Zdravo sakam da prasam dali polse 13 dena od odnosot testot preku krv za bremenoat pokazuva tocni rezultat Kaj mene ispadna negativen do 1 prisustvo na hcg vo krvta
За да нешто се види на ехо бетата треба да е над 2000. Ова ми го кажа докторот од плодност кога со истата вредност ко твојата отидов на ехо. Не се плаши ќе го повториш и ќе биде поголема вредноста ќе видиш. Само уживај си и гали меше
Мене првата бета ми беше 82 - два дена доцнење па за три дена 533, веќе после недела и некој ден се виде точка на ехо. 300 е супер бета, но треба да е над 2000 за точка да се види. Трпение спасение.
Само да пријавам,отидов на гинеколог со намера за упат да земам за бета, го поакажав тестот на сестрата ми вика тоа е тоа, докторката ме гледаше на ехо ми вика матката се спрема за бременост,не очекувај менструација,следна недела да одам пак,последна менструација ми беше на 20.11. Земав упат за бета,сабајле и тоа ќе проверам...аххх шокирана сум
Направив 3 теста бидејќи не ми се веруваше. Но изгледа нема потреба за сомнеж јасни си излегуваат цртките на сите тестови. Преглед имам закажано после нова година. Јас си добив новогодишна честитка. Дај боже да си добиете сите што го посакувате тоа. Мене не ми се верува бидејќи освен што ми доцни 9 дена и што имам слаби болки во долниот дел на стомакот, други симптоми немам. Само немам апетит и навечер почнав рано да заспивам и да се будам порано од вообичаено. Гадење повраќање сеуште немам и се надевам нема да имам. Имајте убави празници и Среќна Нова! ❤️
Ептен се црвени срцка. На сите три теста жар црвени Бебушко уште од почеток јасно се изразува хахаха. Фала ти многуу да си дочекаш убавини во новата година ❤️
Општо прашање. Пошто читам тестовите ги правите недела дена откако ќе ви задоцни. Ме интересира, ако партнерот сврши внатре за време на менструација(претпоследен ден) после колку време е најдобро да се направи тест и да биде точен? Без да се чека наредна менструација, задоцнувања ово оно.