Devojki.. tolku se imam razocarano vekje vo negativni testovi sto mi omrznaa i gi izbegnuvam na golemo. Koga mi docnese tri dena pravev negativen beshe, e sega veke pola mesec kako mi docni potocno 16 dena...da pravam a?
Има еден тест во Зегин се прави 6 дена по ризичен однос најрано. Не ми текнува на името ама најскап беше во споредба со другите тестови (околу 200 ден)
Има еден тест во зегин self clear се вика и детектира вредност на БХСГ на 8 ден од односот,а 5 дена од можното зачнување.Таква декларација има е сега колку е точен....нека пишат феминките кои го користеле и им покажал позитивен резултат.Секое добро
Е за тој пишував погоре. Не ми текнуваше на името. Само тој лично мене ми бил недефиниран ,втора црта се гледа ама зависи од кој агол , мислам треба да го вртиш на светло на темно па да видиш има ли нешто .... Шур чек отсекогаш сум правела ,ама ете го нема
Јас правев со self clear на 7 ден од трансфер и ми покажа позитивен тест. Така да , и јас го препорачувам како ефикасен.
Исто и јас self clear го правев 3-4 дена пред добивање и ми ја покажа најбледата можна линија дури не ми беше верно ,така да го препорачувам
Мене на 5 дена доцнење точно ми покажа Frühtest од Pharmavital од Зегин, ептен тенка линија ама ја имаше. А со Шур чек 5 дена пред добивање немаше две линии