Izvinete..mi kasni vejke 10dena napraviv denes test mi izleze vaka jas mislam deka e negative vase mislenje
Позитивен е душичка честитки лесна бременост.Деновиве провери си бхсг и за една недела појди си на преглед кај гиниколог.Секое добро
Искрено ако е толку рана бременост(за толку многу бледа линија) линијата ќе е јасна, може малку бледа но не вака, затоа што штом и касни 10 дена линијата ќе е појасна и не е толку рана бременост за вака бледо, мене ми е нешто чудно земи повториго тестот или испитај преку крв.
Можеби си имала касна овулација Ми се има и мене случено после две недели каснење да ми покаже и по бледа линија од твојата Со лесно
Кај мене покажа на 7ми ден доцнење, Self Clear се вика ... и аптекарката ми го препорача како подобар од Sure Check..... Среќно
Здраво еве вака изгледа тестот направив два и на двата има бледа линија незнам дали се гледа или само јас ја гледам дали на некој му се има случено ми доцни 4 дена ама и не ми е редовна менструацијата
Многу рана бременост. За две бремености кога дознав преку тест линиите беа вака исти, некаде околу 3 недели бев тогаш.