Честитки и со лесно!! Патем не му верувај на форумот И јас мислев само форумот знае, ама некој не почека ни на гинеколог да отидам па им кажал на цела моја фамилија истиот ден кога го видел тестот (среќа мм што прво од мене бар дозна). Најтрагично соопштувам одма дента после гинеколог на свекрва ми, а она ми вика па знам, на фемина си ставила тест (и отпосле дознав кој и кажал, едвај ја убедив да ми признае) И така освен она, свекор ми знаел, сестра на свекрва ми, золва ми, братучедите, сите баш Работава само чекале потврда од мене
Некои луѓе стварно се за жалење, колку ли треба да ти е досаден животот за да соопштуваш туѓи новости ... без осет. Ти немам честитано, нека ти е со среќа и лесна бременост да си имаш
Многу досаден штом со летање право во дуќан кај свекрва ми отишла. Многу досаден дури што лаже по форумов (дознав која е), животот книга ама тоа е... нека тера, болен ум. Ваљда на @koritsaki и честиташ? Тоа моето беше одамна, веќе е 15м ќеркичката
Хаха не знаев од неодамна сум на форумов мислев сега си бремена како и да е, уживај си во животот и со ќеркичката, и да им посакаме на сите како таа да осетат вистинска среќа.
@mariz има неколку што ме познаваат која сум на форумов само не знам дали прочитале какви луѓе има брее жал ми е така што ти се случило , би ми било глупаво да дознаат моите од некоја "трета" личност
Исто се сеќавам не бев активна неколку години на форумов и кога се вратив сеуште има членки од тогаш, "од времето" Да не сум офф топик, честитки на сите трудници, со лесно...
Како и да е чим втора линија се појави значи се лачи хормонот хцг, а тоа значи постои бременост. Само после 5мин не се важи за валиден тестот некогаш, па убаво би било да повториш со нов, со прва мокрача сабајле.
Не, не значи дека си бремена. Ако нема втора линија во првите 5 минути тестот е негативен. Многу рано правиш тест, почекај уште неколку дена. Со среќа.