И јас така направив ден после доцнење, исто бледа цртка. Повтори го тестот после 3-4 дена. Цртката ќе биде појака. Јави се и на гинеколог. Ќе ти закаже за 2-3 недели некаде. И со првата бременост беше исто.
женски правев тест но не со првата мокрача т.е се помокрив еднаш и после половина час немав јадено ни пиено ништо и го правев тестот, тестот беше негативен дали е можно да не покажа точно поради тоа што не беше од првата мокрача ?
Не. Имам правено и во 11 навечер и тоа со тест од 35 ден па покажа позитивен. Сепак ако ти е мисла повтори го.
Дали ти касни или го правиш порано? Јас правев тест порано па ми беше негативен потоа кога веќе еден ден од кога ми закасни имав позитивен тест.
Не си бремена . Нема шанси да не покаже, ти велам со тест од 35 ден во 11 навечер по неколку дена каснење или околу 16 дена од односот ми покажа позитивен.
значи вака ми доцни 2дена денес направив тест и прво беше ептен бледа линија па после го исушив и еве го резултатот.
Како го исуши , овој тест не е валиден , повтори со нов и не го чепкај , почекај до 5 мин и ќе го видиш резултатот
па бидејќи бледата линија едвај се гледаше викам ќе го исушам со фем и може повеќе ќе се познава лонијата