zdravo Od odnosot pomina 28 dena menstruacija mi kasni 8 dena veke vcera napraviv test bese negativen i denes napraviv test bese negativen .. mislenje utre odam na ginekolog mirno da spijam ili mislam deka barem eden od testovite bi ne veruvam dvata lazno negativno da pokazale
Мислам прочитав некаде дека прашуваш за абортус. Ако е така, жал ми е. Ако заради тоа сакаш порано да дознаеш, мислам дека било кој тест може да ти покаже 2 недели после однос. Секако имаш време за абортус.
Devojki helou. Aj nekoj ako saka da mi kazhe koga naj rano pokazhuva bremenost testot preku krv, a koga testot preku urina? Znam za posle docnenje, no dali ima sluchaevi kaj shto pokazhuva po rano? Fala viii
Зависи овулацијата кога ти била, па кога е имплементирано, најсензитивните тестови отприлика недела дена по имплементација покажуваат.
Мене тестови ми имаа покажано негатовно , а сум била бремена 1 месец . Инфаркт ќе добиев кога ми кажа гинекологот . Инаку , ми доцнело месец ипол а не сум била бремена . Гинекологот е најдобра опција .
Преку крв по две недели од односот Имаш и тестови што би ти покажале,прашај во аптека најдобро ќе ти препорачаат сигурно некој тест Мислам и оние електронски покажуваат и после 1 недела
Покажуваат,се разбира се зависи од тоа кога си овулирала . Мене ми покажа една недела пред циклус , 10 дена по овулација .На поминати 2 недели од однос ќе покаже дали има бременост или не . Со среќа
Една недела по однос точно денес.. Се изглупирав денеска напраив тест мислев ќе се израдувам денес роденден ми е, ама ем знаев што ќе биде резултатот ем лупнав 10€ за дигитален хахаха Ама јас сум убедена дека се фати, така осеќам Ќе си почекам за втор тест
Три капки урина се доволни, нели пипетичка мала има во пакувањето. Мочај во чаша и со пипетата земи и стави три капки во малото крукче.
Мене ми стои на негативен со премногу мокрача ставено . Мислам дека доколку е позитивен и да се стави премногу урина ќе биде со жолто пребојување ама пак кај што треба да има втора цртка ќе се гледа розевко (ми се има случено од невнимание ) . Направи уште еден со три капки урина , ама мислам дека тоа е тоа . Со среќа
А можно е да се има појавено втората цртичка и од премногу урина да се има разлеано? Само две капки ставив, затоа.