и според мене, веќе сите ми се испробани хахаха, и пак се излажав земав селф ама фрух е најдобар , еве ги моите тестови - селф е денот кога требаше да добијам, а шур другата ден , шурчек се покажа подобар.
Здраво девојки, правев тест за бременост, прв ден каснење. Имате ли искуства со ваков резултат? Ви благодарам однапред.
Честитки и со лесно!!! Колку позитивни тестови овај период со лесно да ви е на сите,се надевам за брзо и јас ќе имам.
Мислам дека кога ќе се подисуши од мочката, ќе биде појасна линијата. Не може да е многу потемна од сабајлечката, не се многу часа поминати и ХЦГ-то не е многу зголемен за 12 часа.
Да да сега е појасна. Ме збуни упатството дека пишува за 3 мин а не повеќе од 5мин Муж се заќуте ама сега вика не било негово хахаха
До 3 минути важно да покаже позитивен дека е, а сè потемна ќе е секој ден како што ќе се згомемува хормонот. На мажот блага заушка мавни му за да се освести
Dali edna nedela pred dobivanje da se napravi test bi pokazala rezultat? Dali nekoj ima takvo iskustvo
Dali na nekoj mu se slucilo displejot da mu se PODUE? Ne e so pominat rok, praven e popladne ako ima nekakva vrska. Ne e urinirano preku nego za da se “osteti” displejot. Surechek e testot
Секој тест за бременост доаѓа со упатство за употреба. Оние кај кои се капи урина во одредено дупче пишува колку капки урина да се стави со капалката која ја има во тестот. Ако пишува 3 капки, значи треба 3 не 2 и не 4. 3! Кај оние кои се потопуваат има означено до каде да се потопи во урина и колку секунди да се држи тестот во урината. Не е тешко, само треба да се прочита.