Јас гледам празна лентичка кај што би требала да биде втората црта. Мене ми се случи и не бев бремена тогаш. Но, може тестот е неисправен.
Евапорациска линија .. мене ми изгледа како белата лунија кај што би требало да има втора линија за жал .. Повтори го ако не ти дојде . Ти посакувам позитивен резултат
овие беливе тестови не знам кои се ама мислам дека се најлоши. секогаш се вака безврска ко жолти. и шур чек мислам дека не чинат. јас досега неколку пати имам направено тест,сите биле селф клеар и мислам дека се супер. стапчето што треба да се брцне,долго е и има капаче за да не капе сегде мокрачата . еднаш еден турски направив и дури ни контролната не се појави поштедете се од стрес и купувајте селф клеар или тој фрух.
Ако има бременост секој тест ќе покаже позитивен резултат. Дури и оние најевтините. Само треба да се внимава со капките.
Јас ги имам правено Шурчек, Бисејф и Фрух тест. Третиот покажа негативен, затоа што не бев бремена. Првиот покажа апла црвена линија. Покасно го направив. А вториот покажа бледа линија. Знак за рана бременост. Јатрва ми правеше од оние евтините и на неа и покажа позитивно. Треба и да се внимава на рокот. Тестовите се валидни од 5 до 10 минути. Ама ако има бременост покажуваат одма втора црта.
Фала на одговорите, имав уште еден таков тест од ефтините го направив и пак ми покажа бледа втора. Со голо око боље изгледа одколку на камера.. Ама сепак сабајле ке направам шур чек
Zdravo devojki sakam d aprasam dali nekoj e imal iskustvo so pienje jasmin apcinja i posle e imal nezasitetn odnos otkako ke dobie menstruacija na plodni denovi i dali ima ostanato bremena
Da ama na mene doktoro samo za 1 mesec mi gi dade pijah gi dobijah i ne pijam a imam neredovna menstruacija
Ништо не правиш со еден месец пиење. Пожелно е барем 3 месеци, но според мојата докторка најдобро е 6 месеци. Што е причината за нередовна менструација?
Не требало да ги прекинуваш. Треба да се пијат неколку циклуси за да ти се регулира менструацијата. Како што ти пиша @Jana06
Zdravo sakam da ve prasam Imavme nekolku pati odnos so zenska mi ovoj mesec trebase da dobie menstruacija na 23,24 oktomvri no seuste nema dobieno pravevme test na 27 oktomvri od SureCheck pokaza negativen dali mislite deka e mozno da e greska i ako ne e zosto seuste nema dobieno?
Заштитени односи имавте или не? Може да и доцни од 1000причини, промена на клима, промена на исхрана, полицистични јаници и така натаму. На колку дена добива?
Nezastiten.. Na 28-30 dena vo septemvri dobi na 25 sega ocekuvase na 23,24 no seuste nema dobieno.. Nema simptomi na bremenost, a do sega nikogas i nema zadocneto, ova e prv pat i vekje i docni 7-8 denovi..