Но тестот е негативен а симптомиве... мене ми е за апчиња нај многу дали да пијам за лошењето но најдобро да издржам до менструација да не одам на доктор или пак тест
Значи симптомите што ги опишуваш може да се предизвикани од било што. И решението не е само да правиш тест и да чекаш да добиеш. Јас ти кажав, сметам дека не треба да седиш дома и да чекаш туку да одиш на лекар.
Не реков гинеколог, реков на лекар пошто опишува дека многу и се лоши, повраќа, не може да јаде и слично. Ваљда не е попаметно да седи така дома и да се мачи дур да и дојде? Може да е бременост ама може да е и било што друго. Од моето скромно познавање, колку што знам овие симптоми што она ги опишува не се појавуваат толку рано. И не, не се паники него мое мислење, не мора да ме послуша.
Можеби во живо се гледа, а инаку вака, го гледам местото каде што треба да е цртата, ама црта не гледам. Направи пак за ден, два, ако ја има ќе се види поубаво.
Zdravo, jas se obiduvam da zabremenam dve godini nemav redovna menstruacija no sega ovie tri cetri meseci imam vcera napraviv test cisto onaka, ne osekam ni eden simptom samo zgolemen apetit kako pred menstruacija eve sto mi pokaza testot neznam dali e tocen ne mi se veruva sto mislite vie
Точен е мила, лажно позитивен тест нема. Повтори го утре сабајле линијата би требало да стане појака. Со среќа и со лесно!