Си купив 3 по 50ден од еурофарм ги земав, не давам веќе по 500 600ден за тестови месечнокупувам по 2,3 зошто имам нередовна менструација и незнам кога ке ми дојде.Наназад прочитав дека ако има нешто и ваков тест ке си покаже, еден направив вчера навечер и негативен беше во петок треба да добијам ако е исто како минатиот месец на 35дена, а може да биде и на 38,40 симптоми никакви ни во гради ни стомак
Многу рана бременост , знаев исто беше и кај мене . Првиот тест со сенка од линија како кај тебе , утрешниот веќе видлива и еве терам 27ма недела . Ако можеш и утре сабајле еден направи ако е се во ред линијата постепено ќе затемнува . Јас правев секој ден по два теста цела една недела за да ја следам прогресијата и на крај извадив Бета преку крв . Ако не утре отиди да провериш бета . Јас сум сигурна дека СИ бремена .
Да те прашам на кој ден од овулација го направи тестот? Јас мерев овулација па сум нестрплива малце така поише
9ти ден од овулација , знам со сигурност бидејки на денот на овулацијата правев инсеминација . На деветиот ден сенка од линија на светло едвај видлива , утредента на 10ти ден веќе видлива - бледа ама видлива
Можно е мила можно е све сепак некогаш од што толку сакаме да видиме 2 линии па малце причинуваме .. сепак имам уште 10 дена до менс.. знам дека е премногу рано за тест но незнам сакав да проверам пошто имам чудни симптоми па реков да пробам ... ( опсесивна ) фала на одг. Ќе почекам ако ми касни пак ке направам позз
Препрепрерано си го направила тестот. Ајде без разочарување, почекај да доцни и пуштам среќа да е позитивен!
Мене на денот кога требаше да ми доjде тестот ми покажа ептен бледа линиjа.Значи наjвероjaтно овулациjата била покасно.Според мене си избрзала.И jас избрзав и направив тест прерано па излезе негативен.Но потоа решив да почекам и се поjави втора цртка. Биди позитивна,к'е биде!
Последно време сум опсесивна и сакам да не мислам на тоа но невозможно е .. се надевам дека ке видам и ја две црти