Мила негативен е. Не се замарај со мокрачата дали е прва, втора или било која. Јас правев сега два пати со попладневна и позитивен беше. Кога ќе се качи хцг ќе појави било кое време. Инаку и мене првиот ми испадна негативен, па на прв ден доцнење имав ептен бледа, па после 4 дена убаво се гледаше. Може ти е рано. Еј не правам реклама ама мене шурчек ми појави и најбледа линија. Пак со ист после повторив и пак имаше појака.
Е овде не гледам .. направи уште еден попладне само не мочај три четири часа . Јас секој ден по два теста правев еден сабајле со прва мокрача и еден поручек со така мокрача што сум ја држела . Секогаш оној тест поручек ми покажуваше дури појака линија од сабајлешниот . И пак земи од истиот тест , најдобар е .
Првиот тест од завчера а вториот од вчера..негативен е.. што мислите да одам да се боцнам преку крв или да не си ги давам за џабе парите?
За најсигурно испитај си beta hsg и да си бидеш мирна. Јас со тест позитивен, бев на лекар ми рече дека нема ништо, а на крвта ми покажа па еве ја терам 28та недела. Дај Боже да ти се исполни тоа што го посакуваш
Ти Ти касни ли? Ја би рекла да не правиш преку крв освен ако не ти касни. Пари не фрлај пред време џабе, чекај да касни прво
Ми касни на 27 ми требаше да добијам, имав 2 дена кафен исцедок мн малце, овулација ми беше 19-20ден од циклус мерев преку тестови затоа сум сигурна..
Многу е чудно. И јас ја видов втората линија завчера кога ја постираше сликата. Ај опушти се, почни си со фолна за секој случај и одмарај наредните денови, секако времето е само за дома и повтори го тестот за некој ден. Овој пат ако можеш купи Surecheck.
И јас видов линија на првиот тест, бледа е но видлива. Какви тестови се овие што ги правиш? Пробај земи Self Clear или Sure Check. Ти посакувам позитивен тест!
Па и ја така мислам да покаже времето да не фрлам за џабе пари хаха мислам дека само за тестови работам, што сака нека биде секако планирам на инсеминација да одиме
Срц правев и фрухтест, селф клиар и шуре чек уште пред да ми касни се исподавав пари за тестови, а овие беливе се лабораториски од 30ден
Негативна бета,женски тоа е што е.. идеме даље барем знам сеа не му ја мислам со тестовине. Фала ви на сите
Баш чудно, првиот тест изгледаше позитивен.. Ама ништо страшно, зима е пред нас, повеќе гушкање на топличко и ќе се скоцка све.
Imam uste 1 den da dobijam vo nedela treba da dobijam .Obicno prethodnite menst mi daogjale 2 3 dena porano a od ovaa nema ni aber ..imav impatacija pred 4 dena od prilika slabo 2 3 kapki crveni na uloska i toalet i toa beshe e sea sabajle napr test lenta od 20 denari i beshe negativen dali da napraam ute eden utre pred da mi dojde ali od tie po 50 so se ili da cekam do ned pa da napravam poso edvaj cekam vekje da vidim 2 crtki 7 meseci se macime so soprugot