Препорачливо е да се направи тест од кога ќе доцни. Подобро почекај да ти доцни и купи еден поквалитетен тест ако можеш. Тоа пред 4 дена не можеш со сигурност да знаеш дека било имплантација. Се имате ли проверено со сопругот? Чим пробувате 7 месеци без успех мислам дека е време да се проверите.
Da da se e ok i mesrcov imav sup ovul na eho me pregreda ginekologot rece se e sup jas imav i baktrrija zatoa na pocetokot nemozev i se lecev od eserihija koli a sega e se cisto ni bakt ni cisti ni nisto
јас го направив 10 дена после каснењето и блед беше тестот ама и после месец дена кога го правев ми беше блед така да не губи надеж ако сакаш да забремениш ние 2 години ништо, па кога најмалку се надевавме не изненади...инаку земи си од поскапите тестови ја правев со двата исто ми беше само поскапиот поубаво ми покажа
dali mozete da primetite bledo crvena linija ...do sega vaka nemam videno na testovite edvaj se primetuva
Pred malu bev u wc i imav crveno i toa ne bash malu na uloskata a vamo na testot slabo bleda vekje nz so da mislam
Mn e slaba posle toa napr uste eden tamo pojke se gledashe I resiv utre da zemam poskap da vidime za sig ovie 2 bea po 40 den