Не ни кажавме дека е бремена моментално . Тоа што имала позитивен тест со бледа линија па негативен и менструација укажува на биохемиска бременост . Дошло до оплодување ама ембрионот не се имплантирал добро . Муабетот беше за коментарот на докторот за јачината на линиите.
Ги гледам сега последните слики од тестовите и не гледам никакви линии. Ние и збориме едно, она тоа па тоа.. имало бледа линија. Ок и да има (а нема) тоа ли е проблемот или апчињата што ги пиеш а и сама не знаеш зошто? Некои луѓе не заслужуваат да си ја трошиш енергијата на нив едноставно. Погледни колку луѓе ти зборат дека гинекологот не е ок, те прашуваат дали имаш испитано нешто а ти тестот па тестот. И што друго да ти кажеме ние сега?
Не верувам дека имало било каква бременост зашто нема никакви црти. Дај боже да има наредно не ме сфаќај погрешно, ама џабе е секој муабет кога нема втора црта ја тоа се обидувам цело време да доловам. Јас не сум видела тест до сега да има линија па да ја нема. Или си, или не си.
Гледав и јас и не видов .Ама ајде таа тврди во живо се гледала па и дадов мислење во случај стварно да ја имало на првиот тест а да не се гледа на сликата . Како и да е повеќе среќа следниот циклус и посакувам ама дефинитивно да размисли да го смени гинекологот.
Prasanjeto koe sto jas go postaviv na pocetokot mi beshe dali ima nekoj sto gi piel ovie apcinja i sto kakva reakcija imale toa me interesira poso zn deka ne sum trudna ili sl
Епа тоа и ти го објаснувавме , за да ги пиеш нив треба прво ХСГ да имаш направено . Јас ги имам пиено само 3 апченца по едно на ден три дена и имав поголем број на фоликули тој месец , ама по направено ХСГ а не веднаш апчиња да ти дава . Прво треба хормони и ХСГ и да те следи со фоликулометрии . Што ако пиеш стимулација а каналите ти се непроодни ? И дозирањето е специфично еве јас само 3 дена пиев по едно дневно . А твојот гинеколог без ХСГ , можеби и без хормони ти дал да пиеш по 2 дневно не знам колку дена . Многу непрофесионално во секој случај .. Ти си знаеш ама јас би го сменила гинекологот .
Здраво Феминки, гледа некој втора бледа линија? ( или само јас ) Ве молам искуства.. Тестот е правен сега не е со утринска урина и ми доцни само 1 ден
Фала ви на брзите одговори, многу ми значи во моментот. Трчав до аптека по уште еден тест утре сабајле да направам за да сум посигурна, збунета сум пресреќна.. додека не ми пишавте си мислев само јас гледам затоа што посакувам
Утре сабајле има да бидат две јаки линии, чим сега се волку изразени Не е толку бледа, немаш потреба за уште еден тест ама ако толку имаш желба, направи си
Сега разгледав на темава и сватив дека и не е баш бледа линијата за разлика од други нег.тестови јасно се гледа дека кај мене има 2 линии. Фала ви уште еднаш