dragi moi sakam da ve prasam za edna rabota,imavme odnosi nezastiteni vo neplodni denoj sega nemam nikavvi simptomi za doajgajne na mesecen ciklus a redovno dobivam sekoj mesec i pred toa imam bolni i oteceni gradi i bolki vo stomakot no sega ne a mi kasni samo 2 dena dali da napravam test za bremenost ili da pocekam uste nekoj den i dali e mozno da se ostane bremena i koga nenise plodno denovi kisss
Секако дека можеш да останеш бремена и во неплодни денови а кога веќе ти касни 2 дена можеш да направиш тест дали ќе правиш сега или посе 2-3 дена секако ќе имаш точни резултати твоја е одлуката.
дали ке правиш тест сега денес или утре исто ти се фака а незнам што толку сте се фатиле ко слеп за стап за овие плодни денови како демек ти со сигурност си знаеш кои ти се плодни кои неплодни денови ајде тркни по тест и пиши ни резултати пошто шанси за бременост сепак постојат
a dali mozam da go napravam vecerva ili treba da cekam do izutrina? jas mislam deka nebitrebalo da ima razlika zosto sekako ako sum bi pokazalo i vecerva ako go napram vie sto ke me poucite
ке си побарас во аптека тест сто мозе да се прави во било кој дел од денот,ама мислам ако си бремена веке ти касни ке ти показе и најефтиниот тест.поздрав и нека ти излезе резултат каков сто си посакувас
zenski dali e mozno napraviv dva testa za bremenost i dvata testa vo istata sekunda pokazaa dve linii dali e mozno vednas da se pokaze rezultatot posto pise na testot posle dve minuti da se proveri a jas go imav rezultatot posle dve sekundi?
Имав менс. на 20 февруари до 25-26 одтогаш имав сексуални односи со дечко ми на први март и така наваму...Пред неколку дена имав на гаќите кафеаво ама пообилно...Ко се избришав беше црвено како со бела слуз некоја...И ми продолжи така 2-3 дена по малку и сега немам поќе веке неколку дена ништо...Осеќав некои тапи болки и тежина на матката...Го имам поставено истото прашање и на друга тема ама некако ме игнорират ...Често мокрам и како да ме боцка нешто во пределот на папокот... Женски се надевам дека ке ми одговорите пошто и да одам на лекар е рано пошто ако има нешто нема да се види а и за да земам тест е рано а не можам да дочекам уште 10 дена до менс.Фала ви однапред
Јасминче нека ми ти е со среќа и лесно да си ја износиш бременоста ...Незнам мене некако не ми се верва пошто сум на терапија против анксиозност а велат од неа не можиш да останиш бремена...Стварно врска немам ке почекам уште 2-3 дена па или ке напрам тест или ке одам на лекар...
velat i deka samo vo plodnite denovi se ostanuva bremena a jas po site presmetki pred menstruacija ostanav
sinoka go napraviv testot i za zal ispadna negativen seuste nemam nikakvi znaci deka ke dobivam gradite mise zgolemeni i meki i custuvam mala bolka a gi nema i bolkite vo stomakov sto gi custvuvav pred da dobijam dali mozebi e rano za testot zosto odnosi imavme pred 2 ipol nedeli,sepak ke pocekam ako ne mi tropne na vrata hhahhah ke go posetam mojot ginekolog da vidime do kaj sme hhahhha pozdrav4e