Ехеее ти реков, има да блеснат две јаки со прва мокрача! Честитки уште еднаш, ептен убав подарок и за тебе и за маж ти!
Фала ви прва бременост ми е и нема поубава честитка, ви посакувам да си ја дочекате најпосакуваната и најубавата честитка и вие
Имаше право Ова дека ми беше втор тест во животот си викам да не се радувам пред време ама во право беше Среќни празници и да ви се исполнат најубавите желби
Преубава вест, сабајле ги спакував тестовите како новогодишен подарок и го разбудив маж ми кажувајќи му дека Дедо Мраз дојде малку порано кај нас ми рече дека не верува во Дедо Мраз кога го виде подарокот пресреќен беше Најубави желби и Среќни празници
Ме врати во септември кога ги видов исто вака јаки двете црти и тоа беше мојот роденденски поклон за дм. Ти ја осетив среќата ако ми веруваш Ви честитам и само убавини нека ви донесе 2020 на сите што давате неизмерна поддршка овде. Среќни празници позитивни жени
аииииии колку убаво, се потсетив и јас кога му кажав на мм. Ти посакувам лесна и школска бременост до крај.
Браво!!! Многу убавоо,со лесно нека е!!! Сите што ја имаат истата желба им посакувам да се израдуваат во новата година!!!
Има ли шанси и покрај негативниот тест да сум бремена, бидејки имам некои симптоми како болки во брадавиците и во стомакот и како нешто да ми мрда а и еднаш имав веке менструација
Жени,шо е со првава бела линија? Никогаш не ми се појавила ваква до сеа Мислам се гледа. Баш јасна линија ама бела.
Искрено, и јас првпат гледам вакво нешто. Земи друг тест, моја препорака - Фрухтест од Зегин, одличен е и точен.
Имам во ташна у Sure check за “секој случај”. Ќе направам уште еден сега, овој е од најефтините од 55ден, ама според парите и квалитетот
Не е валиден. Не е до парите и квалитетот, со секој тест може да се случи. Ако бетата е доволно висока и тој од 30ден детектира.