Немаше ниту тенка линија, само контролната. Се мислам ако не ми дојде до понеделник дали да испитувам бета, или пак да одам на гинеколог да не е доцнењто од некоја друга причина, Др пат вака ми се нема случено, затоа ми е чудно.
На најпрвиот тест и јас гледам втора линија,после ти се губи,моето вакво искуство беше биохемиска бременост.
Мојот тест покажа бременост дури после 4 дена доцнење и тоа тогаш имаше многу бледа втора линија .Почекај малку бар до викендов па пак направи тест.
zdravoo jas po nekoe vreme eve pisam..se najdov vo nikakva situacija ovaj mesec..posledna menstuacija mi bese na 14 mart..ovaj mesec trebaseda dobijam na 15 april i nemam dobieno uste mi kasni dolgo vreme na 10 april i 11 imav kafeavo samo dva dena i mislev deka ke dobijam 5 dena porano..i nisto do denes napraviv dva testa koj edniot bese deneska ispadna negativ..samo tri dena osekam bolka okolu bradavicite na gradite ne..dali ima nekoj vakva situacija? za policisticni jajnici nemam imano sega neznam dali moze tea da e problem i vaka ne mi ima docneto ciklus..samo pret 7 meseci mi se desi dobiv na 45 dena ama togas bese od stres mala soobrakajka i od togas se besse vo red...izvinite na dolgiov post..ako ima nekoj vakvasituacija neka pise..
Викаш си нашравила 2 теста од кој едниот бил негативен...а другиот каков беше? Ако и тој ти е негативен не си бремена ќе ти покажеле до сега со толку доцнење. Но тоа е мое мислење
praev eden mi izgledase kako bleda linija ili taka mene mi se gledase ke ti pratam sega slika i uste nemam dobieno od 15 april..