девојки и јас треба утре да добијам ... си купив sure check и не знам кога да го направам ... ме фаќа паника ... се надевам дека ќе излезе позитивен ... поздравче
Mene sekogas redovno mi doajga mens posledno imav na 14 prehodniot mesec pred 2-3 dena trebase da mi dojde no se uste nemam dobieno,,,e sega jas istiot den koga trebase da dobijam napraviv test,,,po nekolku minuti se pokavi i tvtorata crta no mnogu bleda i taka svetlo rozeva,,,utredenta napraviv uste eden test no preku den sure chek i toj posle nekolku min se pojavi i vtorata no mn bleda taka se uste sum vo somez rekov da pricekam uste nekoj den pa da odam na ginekolog i da napravam uste eden test,,,sto mislite vie poiskusnite sovet??
И јас како тебе истиот ден си направив тест и ми се покажа бледа линија па три дена по ред правев и на сите имав бледо розева линија по 4 дена отидов преку крв да ми видат и имаше бебуле така да со лесно нека ти е, имај убава бременост
девојки само што го направив тестот и не ми се појави ништо нема никаква линија а рокот на траење му е таман требаше да ми дојде денес ... да одам да купам друг тест или да почекам уште неколку дена
Сигурна ли си дека си го направила како што треба , мене ми беше многу страв да не капне урина таму кај што треба линиите да се појават Значи ако има 1 црта тогаш е негативен , ако има 2 или едната е бледа тогаш е позитивен. И исто така важно е да прочиташ во упатството колку време да чекаш да се појават цртичките Според мене почекај уште некој ден па направи друг
Zenski jas sabajlevo napraviv uste eden test od eftinite posto veke nekolku dena mi docni i ovaj par vtorata crta izleze potemna od predhodniot pat sto bese,,,mislam deka pocnav da veruvam deka sum bremena,,,drugava nedela na ginekolog odam
Vi blagodaram od srce vi posakuvam na site da si gi vidite = crtite,,,,ke bide se ke bide samo treba da sme trpelivi