Јас не гледам никаква втора линија а баш зумирав..може само јас сум малце ќорава Нов. Овој не се смета за валиден. И не ставај премногу мокрача
I Sega da go smetam za nevaliden I da napravam drug ili dokolku bese pozitiven, sekako kje pokazese vtora crtka?
причекај уште некој ден да ти касни и повтори го а ако имаше бременост секако ке покажеше исто и мене ми се случило
Има некоја што правела тест, на прв ден од доцнење, со валидни резултати? Или да си почекам 5 до 7 дена, минатиот пат тек после 10 дена доцнење направив тест, кој беше валиден. Сега не знам што да мислам.
Па најдобро е да почекаш барем 1 ден да ти доцни,или треба да поминат најмалце 14 дена од ризичниот однос,јас на 4 ти ден доцнење направив тест и беше позитивен.
Денес правев, еве како 4ти ден ми доцни, ама испадна негативен, и го правев после пладне, не со прва мокрача, освен што ми се гади и имам исцедок, немам никаков друг симптом. Не знам веќе што да правам.
За гадење мноогу е рано, а за тестот повтори го за некој ден со утринска урина. На моја блиска дури шестиот ден доцнење и покажа многу бледа црта, претходно се негативни и испаѓаа.