((( mi dojde sinojka se razocarav stvarno, a se nadevav deka posle 7 dolgi meseci ke se izraduvam ovoj pat no po se izgleda POVEJKE SREJKA SLEDNIOT PAT HAHHA)))
девојки јас повторно ... одам во апртеката во маалово и оваа лудата аптекарка ми вика аман од тебе и од тестот секој ден тест да не ги препродаваш и нели јас и велам НЕ! ДА СИ ПРОВЕРТЕ РОКОВИТЕ НА ТЕСТОВИТЕ... гуска смотана ... иии нели пошто немаше никаков тест друг ми даде од овие be safe иии девојчиња направив и гледам една цртка и се разочарав... мијам рацете да земам да фрлам тестот гледам 2 цртки лелееее колку сум само среќна !!!!!! ајде ви го посакувам и вам истото чувство што е можно побрзо
Јас чекам 8 месеци,уште малку и ќе родев ама нема сеуште....ке видиме овој месец дали ќе донесе нешто,ако не.....тоа е одиме напред со нови сили следниот месец
Jas pak edna godina cekav i tek sega ostanav bremena eden mesec,,,bebeto nese pravi bebeto gospod go dava ako se pravese taka lesno do sega ke imavme eden kup deca
Лале немој да се разочараш што да кажам јас што чекам веќе 2 години и некои други уште потешко подолго време. Не губи надеж ќе биде, да беше така како што рече ти јас досега ќе го родев второто дете хаха
па и не мора да значи ... јас пред идење немав никакви симптоми но сега осеќам болки кратки и стегање моментално во долниот дел на стомакот ... сега докторот ми кажа да не кревам паника и да не се плашам дека тоа е нормално во првите 3 месеци особено доколку се работи за прва бременост , така да не се разочарувај
Благица не е за разочарување работата пошто не сум мажена сеуште сум во врска...Ама пусто срце подигрува ко ќе помислам на мало суштество во мене А инаку тебе среќно во бременоста значи официално е така?Со лесно да е и големо да расти срцлето...Леле замисли го колкацко е малендо колку едно врвче од нокте
Не можеш да знаеш, зошто не знаеш кој ден точно си останала бремена, може покасно да си овулирала. Може и да си бремена, а да не те детектира тестот зошто во твојот случај ќе е рано, хЦг-то ќе е ниско.
zdravo jas imam 30 godini i imam tri godisno dete,sega sakam da zabremenam povtorno se obiduvam tri meseci ama nisto i mnogu sum razocarana, bidejki za prvoto na prvo zabremeniv.Bev na ginekolog i se e vo red. Pozdrav
Многу индивидуално е тоа, затоа реков дека зависи од моментот кога си останала бремена. Ти секако можеш да си земеш тест, само сакав да кажам дека може и лажно негативен да ти покаже, па да не се разочаруваш Мене ако ме прашаш - директ на преглед, или преку крв.