Од последниот однос треба да поминат 14 дена. Затоа што не се знае од кој однос имаш забременето. Доколку има бременост.
Razbrav samo bes.zvrsejne sekoj den.za.da.mose.ot.rizicniot.odnos da zabremenis taka ? Fala tu mnogu ova me.interesirase ❤
Нека свршува кога сака. Од кај знаеш? Можеби ќе се фати од последниот однос, во неплодни денови. Тогаш шансите се миимални, ама постојат.
Доколку знаеш кој ден ти било овулација се чека 14 дена за да се види дали дошло до оплодување и дали има бременост. Ризичен однос можеш да си имаш цело време .
Mnogu ti falaaa jas.sea 1.mesec ot.kako.mi ima skinato bidejki sea.se.masiv ot.kako.se.zemavme.imame.sekoja vecer nezastiten odnos.veke.1.mesec takada zatoa.prasav dali moses.da.zabremenis.koga sekoj den si.ima.zvrseno vnatre i vo plodnite.denovi imam.svreseno takda.mi kasnese 3 den napraviv test bese negativen utre.denta.mi dojde ciklusot samo.3 dena traese.i toa.eden den rozeva.2 dena kafeav icedok eve.sea.ot toj.den koga mi zavrsi imam.odnosi nezaatiteni pa.takada.si cekam ova.mesec.da ne dobiam daj bose fala.ti yste.ednas duso.❤
Pret 2.dena mi bese ovolacijata si.gi.sledam.po.kalendarot ja.ima.ta aplikacija.20.mi bese ovolacijata.sea.pomina.2.dena eve.veke.jas.denes.glava nemosam.da.digam.ot.povrakajne.neznam.za.sto.mose.ama.rano.e takada.kesi cekam bidejki.4 semtevri treba da.dobiam.
Можеби имаш стомачен вирус. Најрано можеш да направиш тест два дена пред очекуваната менструација. Доколку имаш касна овулација ќе треба да почекаш да ти закасни па тогаш тест .
Јас уште минатиот месец кога имав менструација имав незаштитни односи секој ден и во плодните денови исто така се на се дали 5 дена во месецот не ми свршил внатре.Пред неколку дена дознав дека сум бремена и тоа според апликацијата на телефонот сум останала на вториот ден на менструацијата.Така да ако сакате бебе треба секој ден или втор ден бидејќи не знаеш кога ќе се оплоди клетката.И колку можеш повеќе опушти се и не мисли на тоа.Ти посакувам многуу среќаа.
Само да ти кажам дека дури и секок ден да имате односи, сепак може да не останеш бремена поради икс причини. Ретко кој забременува од прв обид. Со среќа
Vi blagodaram.na site so bosija vojla i jas.naskoro.ke.gi gledam.sreknickite // liniji falavi za podrskata ❤❤
Женски направив тест преку крв и хцг е 23,3. Докторот ми кажа дека е ептен рана бременост и да одам за 10 дена повторно на преглед. Дали некоја имала искуство
Вредноста сепак е мала ако е 23 искрено можно да е биохемиска бременост. Сепак провери пак бета , и не се разочарувај треба бета да е над 100 или 150 за да биде се во ред
Сигурно е биохемиска, бидејќи почнав да крварам денес и веројатно е менструација. Докторот ми кажа за 10 дена да одам да ме види на ехо и ќе видиме за што се работи
Не се секирај , од наредна менструација можеш да си продолжиш со обиди , верувам дека на секоја втора и се случила биохемиска , а појма да нема дека се случило тоа. Сестра ми после биохемиска бременост ми ја роди внуката пред две недели . Те гушкам