Jas ovoj test go upotrebiv 3 dena pred da dobijam mens. T.e koga trebashe da dobijam i mi pokazha pozitiven.. bleda linija no sepak
Девојки правев тест, но бев препиена со вода и не ми беше прва урина, го правев кај 3 часот а бев будна од 9. Негативен беше. Ми касни 3 дена што да правам?
Зошто си избрзала? Си можела денес сабајле да го направиш со прва мокрача. Мислам дека не си трудна, ама види купи нов тест и сабајле направи го и вечерва не пиј многу вода.
земи уште еден тест и повтори го со утринска урина, или еми од поскапите тестови што покажуваат било кога. Јас направив шур чек после 1 ден доцнење и тоа навечер и ми покажа бледа 2ра линија
Zdravo Zenicki Edno prasanje... imam neredovna menstruacija ( otkako prekinav kontracpecija vo juni ) i koga bev na 06 Oktomvri na ginekolog, mi vide folikul 22mm ... seuste nemam dobieno i denes napraviv test... negativen mozno li e podocna da sum imala ovulacija i zatoa da bide negativen testot ? Inaku poslednata mens mi bese na 14.09 i spored kalendar treba da dobijam na 19.10... Helllp sakame bebus
Па, да сметаме, ако фоликулот пукнал по ден, два, значи 7 оли 8-ми да си имала овулација, денес би било 8 или 9 дена по овулација. За тест може да пробаш по 2-3 дена пак, ама најдобро по една недела. Со среќа
Daj bozeee. Ke probam pak za 1 nedela za najsigurno... ako ne dobijam, se nadevam nema... Seuste ne mi e regulirana mens od kontraceptivite i zatoa ne znam na sto sum