Po pravilo denes ili utre treba da mi dojde a nikogas ne mi kasne ne znam dali da cekam do utre da vidam dali ke mi dojde ili moze i denes da go napravam testot.
не знам на тестот пишува најмалце 14 дена јас како тебе си купив 2 теста едниот го направив на 13ден а другиот на 14тиот прв ден од задоцнување на циклусот ми беше може малку е чудно но првиот тест ми беше негативен а вториот позитивен така да не за џабе си има упатство за употреба
не знам на тестот пишува најмалце 14 дена јас како тебе си купив 2 теста едниот го направив на 13ден а другиот на 14тиот прв ден од задоцнување на циклусот ми беше може малку е чудно но првиот тест ми беше негативен а вториот позитивен така да не за џабе си има упатство за употреба[/quote] Znaci da cekam do utre me ubiva cekanjeto, a koj test go upotebi?[/quote] земи си self clear , sure chek, ili be safe ... тие покажуваат 99% во било кое време од денот
Napraviv test vcera mi bese nesegativen, no denes od sabajle mi pretece nesto kako koga prv pat dobiv menstruacija i samo koga se izbrisam go gledam onaka na gakite go nema, a krv za doaganje seuste nemam, sto mislite deka e toa.
дали по 10 дена од односот тестот ќе покаже точно? јас мислам дека сум бремена... градите и стомакот во долниот дел ме болат. а околу брадавиците ми местото како да ми се зголемува
Според сите мислења на искусни девојки,а и според мене, најдобро и најпаметно ти е да го направиш тестот најрано на 14ти ден. И да го напраиш на 10ти ден,еве пример ќе покаже негативно,ама нема да бидеш сигурна па пак ќе купиш тест и ќе потрошиш пари за џабе.А овака почекај до 14ти ден и направи. Позз
zdravo znae li nekoj posle kolku dena od ovulacijata moze da pokaze testot na krv zosto mene denes mi e 9 den pravef test na krv i izleze negativen mozno li e da e greska posto sigurna bef deka sum bremena a sega mnogu se razocaraf i temparatura posle ovulacijata mi e zgolemena stomakot poduen uf neznam sto da mislam
zdravo znae li nekoj posle kolku dena od ovulacijata moze da pokaze testot na krv zosto mene denes mi e 9 den pravef test na krv i izleze negativen mozno li e da e greska posto sigurna bef deka sum bremena a sega mnogu se razocaraf i temparatura posle ovulacijata mi e zgolemena stomakot poduen uf neznam sto da mislam
Posledna menstruacija mi bese na 19.03.2013g.Mi doaga na 25 den,a prethodno imav tempirani odnosi zosto bev na klomifen...mi docnese 7 dena i sinoka povtorno dobiv sega se prasuvam dali mozebi sepak sum bremena????????????
Треба да добијам на 26 април. Дали ако направам денес тест,ке ми покаже точно? Нестрплива сум до петок
Јас би почекала да сум на твое место. Не за друго, може да не ти покаже точно, и да се разочараш за џабе, подобро почекај да ти доцни барем еден ден.
Сега купив тест self clear, на него пишува дека покажува резултати 5 дена по зачнување. Го направив,ама ништо Негативен беше. Има ли шанси да не е точен, затоа што имам уште 4 дена додека да добијам?
Аптекарката тврдеше дека тестот покажува точен резултат 5 дена по зачнување..А мене не ми се чекаше уште 4 дена