Најефтините One step, ама од аптека не од интернет, секогаш кога има бременост ми покажуваат порано (10 дена по овулација последниот пат) и од Sure check, па дури и од Self clear, кој би требало да е поосетлив, ама во пракса ете, не е.
Vo koja apteka, Zegin ili Eurofarm? I dali znaes otprilika ceni na testovite- toj najeftiniot i ovie poskapive? Fala za odgovorot
Ги имаш во секоја аптека, најевтиниот ти е од 30 денари па нагоре. Sure check мислам беше околу 180 ден.
Sekako planiram da isipitam preku krv ama ponatamu- seuste nemozam da kazam deka mi kasni poradi toa sto minatiot mesec dobiv na 27-28 septemvri, a sekogas mi kasni po 2-3 dena taka da moze i ke dobijam ovie denovi. Sakam da pocekam barem uste malku vreme pred da pravam bilo sto.
Би требало да ги има во сите аптеки, ги има и онлајн: https://24apteka.mk/product/surecheck-test-za-bremenost/ https://24apteka.mk/product/self-clear-test-za-bremenost/ One step се 30 или 40 денари.
Srckii ajde edno prasanje Pravev invitro na 20.10 pa zdravje ke odam na 3.11 da mi zemat krv pa da gi vidime rezultatite dali ke ima bebe Prasanjeto mi e dali ke pokaze na test za bremenost vo ponedelnik da napravam znaci ke mi bide 13den od invitroto
Zdravo, bi sakala da ve prasam sto znaci ova, dali e testot pozitiven bidejki taa bledata linija si stoese uste koga go kupiv testot i sega neznam sto da mislam..
Ми доцни 3 дена, менструација добивам редовно на 24-25 дена, вчера правев тест но беше негативен. Ако и во следниве денови не се појави вештерката, кога да повторам со тест? Дали сум на чекор да видам уште плус една цртка после 3 доооолги години???
Можеби подоцна настанало оплодувањето, повтори си тест за 2 дена ако не нај убаво за да не си во неизвесност, преку крв провери си бета хцг. Од срце ти посакувам 2 магични цртичкии
Утрово повторив со тест и повторно негативен, овој пат земав self clear тест за рана детекција. Немам никакви индикации дека менструација ми е на повидок. Од кога работиме на бебче ова ми е прво каснење на менструација и ми даде голема надеж, мислам дека тоа е тоа, следен месец нова надеж!
Исто беше и кај мене, два дена ми задоцни таман да правам тест добив. Ама нема откажување нареден месец со нова надеж и желба до позитивен резултат.
Да, јас имам пробано, и насабајле, и попладне, Клеар Блу, најдобри сппред мене, не ме зафркнале никогаш, еднаш правев Шур Чек, и лажно негативен ми излезе.