Fala na odgovorot imam uste edno prasanje dali znaete dali uste vazi zakonot za bremeni zeni da se oslobodat od rabota poradi pandemijata ili go ukinaa?
Vaka imam prasanje ako moze za site nekoj da objasni koga e pravo vreme za pravenje test i koj del od denot se detalno i koj e najdobar test za site da znaat mislam ako moze samo da objasni nekoj
Најдобро е од сабајле да правиш тест, а во аптека прашај кој е најдобар тест има различни и еден ден ако ти закасни менс можиш да направиш
Здраво. Имам втора бледа линија на тест self clear. Тестот го направив сега а имам уште 6-7 дена до циклус. Дали ова значи позитивен тест?
На истиот тест потполно иста линија имав исто околу недела пред циклус. Еве ја беба сеа ровари по дома. Честитки и со лесно
Ne ni pravev test- dobiv taka da minatiot mesec nisto ne bidna... a za ovoj mesec ke vidime... treba da dobijam za den dva ama sega pa simptomi nemam nikakvi... nitu gradite nitu stomakot. Neznam veke sto da mislam
Можеби овој месец ќе биде позитивниот тест. Мене ми пробива а толку се надевав дека нема да добијам овој месец.
Ajde so pozitivni misli i ke si dojde bebence koga najmalku ocekuvas. Posakuvam sto poskoro da si vidime dve crtki.
Здраво девојки. Вчера направив beta HCG преку крв. Дали е во ред за 3 дена пред да ми задоцни? На 10.12 закажав преглед, но нестрплива сум. Ако некој знае дали е ова ок?