Da mozes da ostanes I taka trydna samo cekaj da ti zadocne ciklusot I ispitaj betahcg odnosno test za bremenost preku krv
Што мислите? На 31ви требаше да добијам, на 7ми беше негативен. Во овулација немавме незаштитени односи.. Бебе ми е скоро 5 месеци, дојам не можам да поверувам дали од нервоза ми се гледа линија
Бремена си, немаш зашто да се загрижува мислам не си царски туку природно. Мисли позитивно така сакало да биде.
(( ќе полудам! Па зарем многу ми е малецок многу е рано па на 29ти прв пат имавме незаштитен однос како може...
Не си прави стресови,ако е малечок ќе порасне. И јас така останав бремена во неплодни денови и пред циклус.
@lemon8ejt Mila,znam deka momentalno pominuvash niz stres,panika,strav... Primer kako tvojot imam tokmu doma.Svekrvami po samo tri meseci od koga ja rodi prvata kerka ostana bremena so BLIZNACI.Znachi 3 bebinja,taka sakal Gospod.Eve gi sega site trojca veke si stvorija svoi familii. Smiri se,ke gi izrasnesh.Imash poddrshka od mene I od site sto momentalno ti pisuvaat. Ke si ima maloto bratce ili sesticka. Kerka mi ke pravi edna godinka a nie veke pocnavme da probuvame za vtoro.Si velam ke si ima drustvo,ke porasnat. Se ke bide vo red.Ednostavno nekoi raboti se sluchuvaat so prichina. Da si imas lesna bremenost.
Нека не ти биде тешкп консултирај лекар но мислам никаков проблем нема да имаш бидејчи раѓале жени на толку краток рок Честитки!
Bremena si mila ajde ne se sekiraj se se slucuva so pricina moite vnuci se 21 mesec razlika I sega se kako drugari I plus uste eden pomal brat imaat koj denes polne tri godinki
Јас исто на второто останав бремена после 4 месеци и воопшто не разбрав како си пораснаја двете како близначки. Бебето си е бебе и кога ке се роди другото нема ни да знае што е бебе и заедно ке си растат
Честитки! Гледај да не се нервираш и стресуваш туку мисли дека догодина ова време ќе имаш среќа дупло од тоа што имаш сега Верувам дека е тешко да се прифати нешто што не си очекувала и планирала, сигурно низ глава ти се вртат 500 ствари сега и нормално е.. дај си време да ја свариш информацијава, а за некој ден ќе си се радуваш
Баш така, куп ствари ми се вртат во глава значи незаштитен однос пред добивање ни на крај памет! Па стварно не е реално! Уште долго немаше да сакам второ...не знам ќе одам на лекар некако ми се врти дека не е вратена матката во нормала, дека не е здраво не е безбедно..неугодно ми е да пишувам вака во група во која сонуваат за 2 линии, верувајте не е злонамерно дај Боже сите вака да се шокирате! Ете тоа ви посакувам во новата година!
Ете си се фатило, кога сака сака, не се секирај така сакало да биде, ќе си имаш скоро близначиња, може и доењето и хормоните, си имаат некаква врска. Со среќа и уште еднаш: не се нервирај.