Жено жар. Ме врати пред една година кога го видов ист ваков тестот. Па кога сум му седнала да плачам да липам. Дека бебето ке ми биде неизнаљубено. Сакав единец на мајка да го правам. 9 месеци имаше само. И да ти кажам искрено. Како секогаш да сум била со две. Ете такво темпо имам. Мислам како близнаци да си родив од кои едното ми праи муабет а другово е мед прав. Бремена и бебе порооде и прозборе и ситњ заби ги извади и сила имав во пекол лето. Ова да те мотивирам де
Ти кажав и јас дека е бременост . Сигурно веќе се гледа и ембриончето, закажи си на преглед,нема што да чекаш.
Да да и мене на докторот ми тека дека и прецизен беше 99% вика не е бременост, ќе добиеш деновиве. Фала на сите до една за поддршката, да не пишувам поединечно. @Happyinlove и мене прво и уште ми иде паметот дека сакав ова да си го стискам мазам гушкам да не ме дели уште долго време...ама после првиот шок што знаете сите мислата кај ми отоде искрено се препаднав, сега кога ми легна ситуацијата си решив дека ќе си го родам ♡ се надевам дека се ќе е во ред, ви пишувам наредна недела после преглед. Ве гушкам сите!
Те читам цело време ама чекав да ја донесеш правилната одлука.. Многу ми е мило што одлучи да си го задржиш бебето, место да се одлучиш за другото... Биди си среќна што испадна вака,голема среќа што без проблем ќе си имаш уште едно бебувче. Господ дава сила и ќе ти ја даде и тебе и за двете дечиња,ќе си издржиш како лавица сигурна сум. Ти честитам на бременоста,со лесно и да биде се во ред !
Wow Ти го прочитав следниот пост во темата и од срце се радувам за одлуката што ја донесе. Со лесно до крај
Zdravo zenski. Samo sto napraviv test i bo prvi 5 6 min se pojavi vtora bleda linija koja sto za 2 3 min ja snema . Moze da e nevaliden testot ili ?
Без оглед што е бледа,треба да остане. Мојот тест беше со бледа линија,еве го после две години исто си покажува