Како што праша @minne992 кога треба да добиеш? И сакаш да е негативен така? Тие тестови од денес се негативни не се гледа втора бледа линијаа синоќа што ја стави таа слика мнооогу малку како да се познаваше бледа линија.
Imam problemi jas so ciklusot momentalno, taka da nemam dobivano odreden period, sakam negativen test...sekogas imav odnosi so zastita, pred okolu dve nedeli zabelezavme mrsnina na kondomot no go proverivme ubavo ne bese skinat, zatoa gi pravam testovite, sega bas me ispanici taa linija sto se pojavi po 2h
По 2 часа се смета за невалиден. Штом имаш заштитени односи нема место за паника. Тоа мрсно е од кондомот, штом не се скинал нема што да паничиш, сигурно нема бременост.
Кога да го направам следниот тест, утре или во среда? Утре ми се 17 дена од тој однос за кој пишав погоре
Тестовите се негативни опушти се, штом е по 2 часа не може да е валидна бледата линија. Направи уште еден за 3-4 дена, за секој случај
devojki imam prasanje mi docni 7 dena napraiv test vcera mislam deka e negativen...ne osekjam nikakvi simptomi. Dali e mozno da e lazno negativen posle 7 dena docnenje , me interesiraat vasi mislenja