Ако не си бремена е помало од 5 , ако си бремена е поголемо од 5 на пример 10 , 50 , 160 , 300 . За позитивен /негативен ( тоа си пишува ) јас до сега сум проверувала со вредности и од страна си пишува од 2 недели па до 7 или 8 недели колку би требале да се вредностите на бета во крвта.
@Mxrx Немаш потреба од никакво друго испитување, џабе си ги фрлаш парите. 1000 тестови направи досега, да си била бремена одма барем еден од нив ќе беше позитивен. Кај то, па и односите ти биле цело време со заштита.. Од шо ќе забремениш, од пластиката? Смири се, не паничи без потреба. Секој симптом шо го имаш ти е последица на стресот и стравот, се' е до паметот.
@Mxrx не си бремена, еве сите ти пишале, да беше бременост ќе имаше бледа линија. За џабе си правиш стресови.
Можеби за Авицена а за други лаборатории знам се закажува каде, како. Можеби се full или од ситуацијата да не се ствара гужви.
Немој да се секираш.Негативен ќе биде тестот сигурно.Сите тестови ти се негативни.А и нема од што да биде позитивенДури и да мислиш дека имаш симптоми, не мора ништо да значи.Јас до 7 недела немав ама баш никаков симптом, а тестот позитивенАко си била во Авицена, само да знаеш дека сега резултатите обично се покасно, поради ковидот.Така што сигурно после 16 часот ќе бидат, ќе си ги симнеш ид страната од кај нив.Но опушти се, се ќе биде добро 100%
Најнегативен у свет Не паничи, скроз излегуваш од кожа, заштитен однос е заштитем пднос, од раце, уста, не се останува трудна... чувај нерви, ќе ти требаат, посебно кога ќе се надеваш и ќе броиш секунди на црвена цртка....
Девојки го повторив тестот сега (требаше да недобијам вчера или денес), линијата е поизразена од тестот шо го правев во неделата
Да, фаталнапосакуван резултат, пред3 месеци имав биохемиска за жал и сега малку сум стегната, не можам салам да се израдувам, но мислам позитивно и знам дека ќе биде се во ред со Божја помош