Но во живо се гледа бледа линија. Не знам навистина. 18ти беше овулацијата, помина време нели или не е доволно?
Ако се гледа линијата можеби е покасно зачнато, провери за два дена или најдобро направи со бета преку крв тоа ти е најсигурна опција.
Баш каде што треба да гледаме светлина има ваљда од телефонот. Ама како да наѕирнува линија. Со среќа
Не е можно да си бремена, џабе паничиш. А за хормоналниот дисбаланс и тоа што од октомври немаш добиено менструација, мораш да одиш на гинеколог.
Napraviv dva testa negativni posho minatiot meswc dobiv cudna menstruacija(2 dena rozevo 2 dena kafeavo) a ovoj mesec mi docni 3 dena. Prviot napraven na pettiot den od menstruacija ako moze taka da ja narecam a vtoriot e na distanca od skoro mesec ipol po rizicniot odnos. Dali ima moznos da se lazno negativni?
Овој после месец ипол нема шанси да е лажно негативен...освен ако во меѓувреме немало друг ризичен однос. Премногу време е поминато.
Здраво женски Што мислите која е веројатноста за лажно негативен тест два дена пред добивање? Треба да добијам на 10.02 тестот го направив сега (значи не е со прва утринска), најпрво и јас и мм видовме мнооогу бледа линија, но кога го скршивме стакленцето да видиме подобро дали има линија, линија немаше. Направив self clear тест.
На самите тестови пишува да се прават најрано со 1 ден каснење. Секако дека може да е лажно негативен штом го правиш 2 дена пред.
Знам, ама многу сме нестрпливи. Веќе неколку месеци се обидуваме. Се надевам дека е лажно негативен. А баш се надевав, гинекологот ми виде голем, зрел фоликул ва дена пред овулација. Го направив порано зошто сепак е тест што најрано може да детектира.
Знам, ама да не се разочаруваш пред време, а уствари да си бремена, затоа прави си тестови после каснење среќно
Првиот тест го направив ноќта на денот за не-добивање, имав многу бледа втора линија. Не ми беше уверливо и си реков утре наутро ќе направам нов со прва утринска... Утрото излезе негативен. Поминаа 10 дена, не добив, купив нов тест, позитивеен еве веќе 9та недела ја терам.
Супер, ти посакувам лесна бременост Се надевам и јас за некој ден да видам две цртки. Баш ме расположи
Знам многу добро како се чувствуваш бидејќи и јас бев нестрплива. Кај мене со 6 дена доцнење и поминати 12 дена од овулација и однос, сеуште тестовите беа негативни. Тек после 14 ден од однос ми покажа мноогу бледа линија за која не бев ни сигурна, и после 4 дена и два направени тестови линијата стана потемна. Затоа без грижи и трпение уште кратко.
Ти посакувам лесна бременост Вакви коментари, како твојот и на @meggle ми даваат надеж. Нека поминуваат само побрзо деновите и да ви се придружам и јас во тимот