Кај мене се премногу мали шансите за природна бременост, па затоа и сум во прашалници... дали може лажно позитивен да биде... А бета во понеделник сигурно правам
Не е лажно позитивен, мали не мали шасна има. Ајде ти држиме среќа. Бетата треба да е над 1500 за да се види на ехо, затоа директно преку крв и немај гајле
Сакав, но до 14ч работат со анализи, па ми кажаа понеделник. Ќе се стрпам... па ќе пишам понеделник да ве известам
Очигледно не биле толку мали шансите, штом има втора цртка Лажно позитивен тест не постои Честитки и со лесно
Zdravo devojki.Nova sum tuku i mi treba pomos i sovet. Veke nekoe vreme se obiduvame za bebence! Posledna mentruacija mi bese 21.01. Od koga mi zavrsi koristev testovi za ovulacija( oti neznaev koga mi se plodni denovi) gi poracav od amazon i se pokazaa stvarno mnogu dobri ( vo megjuvreme koristev i clearblu i mikroskopce) Plodni denovi mi pokaza deka mi se na 6,7,8 fevruari. Deneska e 12 den posle ovulacija. A od pred tri dena pocnav da pravam testovi za premenost( tie sto se malite lenticki) 3 dena pravam i nautro na prva urina, potoa na pladne i navecer. Prviot den mi pokaza epten bleda vtora linija, posle pocna da se izrazuva( vo prilog ke ostavam slika od lentite).Vo poslednive nekolku dena epten me bolat gradite , oteceni mi se i imam mal nagon za povrakanje, i imam bolku vo stomakot kako za dobivanje, pa iskreno mene toa me plasi fakticki utre treba da mi bide 1 den od ciklus. Sakam da ve prasam dokolku znaete dali testovive se pozitivni ili utre da zemam od tie na clearblu, ili da cekam ako mi zakasne pa da zemam togas? Izvinete za dolgiot tekst sakav se ubavo da objasnam , fala vi odnapred i samo ubavini kaj sekogo
Позитивни се сите до еден. Честитки, лесна бременост да си имаш! Болката во градите и стомакот е нормална, не и оддавај важност. Со лесно!
Околу 10 ти ми беше овулацијата.. Срце јуначко не издржа... Иако е рано за тест, два направив вчера, денеска уште еден.... Ги гледате ли линиите??
@bokace1 @duffi Ви благодарам ❤️❤️❤️ Малку сум исплашена, зашто отидов на доктор зошто немав добиено од почеток на декември (околу 60 дена од циклус).. Ми виде убав фолекул тогаш, бевме вредни.. и еве 2 цртки... Чудна работа.... Утре одам и од крв да проверам.. Дур не видам, и не слушнам срценце на ехо, нема да сум мирна. Ако ме водат по циклус, 3 месец трудна ќе сум Претходно правев тест од поскапите, и покажа мнооогу побледа линијаа. Овие се од по 28 денари, и линијата е поубава. Џабе даваме пари за поскапи тестпви
Докторот рече дека е позитивен, денеска имам големи болки во јајниците и темно црвен-кафеав исцедок. Докторот ми рече дека е нормално тоа... Не знам како треба да одат вредностиве. Многу сум исплашена...