Одмарај само. Позитивен е. Кафен исцедок е нормален. Не е страшен. Се вгнезгува. Побарај да ти дадат нешто за подршка ако немаш. Се ќе биде во ред. Сосем нормален е на почеток на бременоста. Секоја втора трудница го има.
Fala ti . Ziva i zdrava da si. Normalno deka mozam . Ke ti ostavam linkce https://www.amazon.com/gp/product/B...ci-20&linkId=e1194490e3010263dd68d47c3c65a374 . Jas ja zemav pogolemata kutija od 50 LH i 20 HCG oti testirav nekogas dva do tri pati dnevno. Sega neznam za mk koga bi stignale od Amazon, mene mi stignaa za dva tri dena. I ako se odlucuvas da poracuvas testovi za ovulacija, bi ti preporacala samo ovie, drugi ne ( jas se zafrknav so edni drugi) pozz i so lesno ❤️
Zdravo sakam da prasam posledna PMS 08/02/2021 obicno mi doaga na 21 den trebase da dobijam na 1/2 no eve denes sme 4 seuste nemam dobieno vecerva pravev test negativen dali deka vecera ili da pocekam uste nekoj den. Poz feminki
Пробај за два дена и одсабајле со првата мокрача. А преку крв сигурно ќе ти покаже, ако си нестрплива. Можеш во било кое време да одиш.
Здраво би ве замолила за мислење. Ситуацијава е следна. На 07.02 добив менструација и започнав со контрацепција Микрогинон, по совет од гинеколог бидејќи имав абортус пред пет месеци. Во исто време ми беше откриена детекција на ковид19 и поради зголемени д-димери (згрутчување на крвта) ми кажаа да почнам со терапија Ксарелто. Гинекологот ми кажа дека може да се пијат заедно со Микрогинон. На 14.02 имавме со мм незаштитен однос без да сврши внатре. На 18.02 добивам повторно обилно крварење при што гинекологот ми кажува да престанам со контрацепцијата бидејќи веројатно резултирала со хормонален дисбаланс. Крварењето продолжи уште 7 дена по испиената последна таблета на 17.02. Е сега проблемот е што не знам од кога да пресметувам за нареднава менструација, бидејќи ако сметам од регуларната на 07.02 а не од крварењето на 18.02, веќе ми доцни 4 дена, требаше да добијам на 07.03. Направив два теста, Fruhtest (кој пишува дека детектира бременост 4 дена пред менструацијата) едниот завчера околу 15 часот, другиот вчера околу 22 вечерта. Двата беа негативни. Колкава е можноста за бременост бидејќи тој однос беше на седми ден од менструација и сум била под заштита од контрацепцијата, или пак можно е да се работи за последица од шок на организмот поради контрацепцијата која ја пиев регуларно по прописи само 11 дена? значи од тој однос се веќе поминати 25 дена што претпоставувам дека досега сигурно би покажало позитивен резултат доколку се работи за бременост. Ви благодарам однапред
Можноста за бременост е многу мала искрено,крварењето настанало како што ти рекол докторот од дисбаланс на хормоните,сега ти оатанува само да чекаш да видиш кога ќе добиеш.