Ти благодарам со првата бременост поради ниска бета почнав да крварам во 6та недела и ми рекоа биохемиска Сега ми е на мисла два дена под ред бледата линија на тестот
Гради од вчера почнаа да ме заболуват акни ми е цело лице секој ден нова Мачнини исто така имам два три дена на сабајле,стомак ме надболнува како блага менструална болка и температура 37
Здраво сакам една инфомација ова мие првиот тест што го направив и му испратив на матичниот ме рекол дека е позитивен после тоа на истиот ден сум направила повторно тест сум земала од поскапите тестови и ми покажаа негативни о одма отидов кај матичниот на ехо ми рекол дека нема сум бремена но утредента сабајле направив повторно тест и ми покажа исто позитив но исто така со 2 бледа лининија незнам во што да верувам ако може да ми дадете еден совет ви благодарам
Мене ова ми личи на невалиден тест. Да си испиташ бета хсг преку крв и ќе знаеш дали си бремена или не. Среќно.
Негативни се овие два. Тест линијата треба да биде до контролната. А ова што се разлило е индикаторот , што секогаш прави вака кај овие тестови. Направи пак , некој друг. Или почекај недела дена и оди на ехо.
Dali moze da mi go kazete rezultatot zatoa sto ne se razbiram, I dokolku ova e negativni dali e mozno da sum sepak Bremena se uste mi kasni 6 dena
Bev na ginekolog I na eho rece nemoze da se vidirana bremenost zatoa bev I preku krv, me interesira dali e mozno da ne pokaze I preku krv ako sum trudna odnosno da e rano
Мислам дека и да имало покасно овулација па ќе покажало на тестот барем 50 вредност. Бидејќи на секои 48h се зголемува бетата а тебе сепак ти доцни 6 дена....
Ocigledno ima nekoja druga prichina stom ti kasni.Da imase bremenost ke pokazheshe barem nekoja minimalna solidna brojka kako stho kazha clenkata nad mene. Bremenost smetam deka ne e,no ako ova docnejnje ti se slucuva cesto ispitaj si sto e pricinata.
Дали некоја од Вас или некоја што познавате, чии сопруг има дијагноза asthenizoospermia останала трудна природно?