Честитки и со лесно слично беше и кај мене јас немав биолошка барем така мислам до сега ама имав болки па ми даде утрогестан вагинално. Можеш да си земеш и фолна
Zenski da ve prasam kakov magnezium piete? Mene doktoro mi rece direkt od 400 mg so b kompleks, ama vnatre citam ima vitamin b12 7,5 mcg +10 mg. ( vo proven probiotik sto go pijam), neznam neli e mnogu vitamin b12 za vo bremenosta?
Мене не ми нагласи искрено каков магнезиум ама од аптека ми го препорачаа магнезиум директ со Б6, веројатно е во ред
Фрли ги овие лентичките. Ако поминале барем 14 дена од ризичниот однос, купи нормален тест во аптека, и прави утре на утро со прва урина оти тогаш концентрацијата на хормонот е најголема. Сепак, имај во предвид дека за најсигурно треба да ти задоцни.
Девојки здраво на сите.. Вака.. Породена сум царски пред 5 месеци.. Прва менс после пораѓај добив скоро после 2 месеци.. Февруари 15.. Следната ми беше на 23 март, па на 23 април и сега требеше да добијам на 22,23 но ми доцни.. Правев тест случајно да не сум останала бремена повторно случајно, затоа што се вардам нели рано е за второ, ама негативен беше утринава со првата урина.. Од кога почнав да добивам никогаш не се десило да доцни, само кога останав со првово бремена 4 дена ми задоцни и тестот беше позитивен вечерта во 11 часот. Јас неможам да опишам колку многу сум гладна на секоии 2 часа, неможам да се контролирам, а бев на здрава храна одкако се породив за да се вратам во нормала..што ќе најдам тоа јадам. Имам посебни желби за храна, често мокрам, напади на лошење имам доста.. И што е најбитно имам киселини многу.. Пред да дознаам за ќерка ми така претпоставував затоа што никогаш не сум имала во живот незнаев ни што е тоа.. Денес и вчера имам вртоглавици, надболувања на стомак повремено.. Незнам што да правам, дали да почекам уште некој ден или да се јавам кај матичнава да одам на преглед да не е нешто др.. Некој совет ве молам?!..
Dobro utro. Testov go praves sabajle so prvata urina. Mene mi se gleda kako da 8ma eaten bleda crtka za dobivanje rano mi e od simptomi bolni gtadi na doping, sabajle koga stanav primetiv epten tecna stolica bt 36.6 do 37 meseto go osekam nekako podueno.
Нема да ти се причинува кога ќе направиш тест на време, а не една недела по ризичен однос, кога ретко кога може да покаже. Се малтретираш само со тестови секој ден.