gledam linija vtora linija, mene mi izgleza za rana bremenost, pocekaj uste nekoj den i pak napravi, linijata treba da stanuva se povidliva. So srekja
Lelee daj boze stvarno stvarno gledas i ti vtora bleda jas mislev mi se pricinuva a kolu vreme bi trebalo da pocekam za drug test
Ima vtora linija i jja gledam , za nov test barem dva dena pocekaj , betata nekade na 48 saata se duplira
Телесната температура може а и не мора да се покачи ( јас во секоја бременост сум имала над 37 ц цело време до пораѓај ), а бета хцг е хормонот кој детектира бременост , тој ако има бременост би требало да расте и да се дуплира на секои 48 часа .....
Јас правев сек8ј ден тест, овие се ефтини а ефикасни се, и да треба да е покачена темп. ама ти не ја осеќаш како кога си болна и ти смета, 8ваа не смета, со среќа мамииии
На 4 Јуни и е 7 дена после овулација А на 5 јуни требала за една недела да не добие...5 + 7 е 12..сега е 19ти, а неа ден(денес два) и каснело. Поентата ми е..ја читав со денови, па као тестови правење секој ден, не логични датуми за добивање, за овулација за не знам што а девојкиве се трудат да и одговорат. Многу вакви сретнав по темиве, и јас не им ни пишувам веќе. Со оваа тема некако како да си се шалат..разбирам огроомна желба за бебе и јас поминувам низ истото, ама не се знае ни што пишува, не јасни датуми дава и што не, мислам некако претера. Ова е мое скромно мислење. Многу "профили" и се зафркавале на темава со вакви слични приказни што е тотално безобразно за нас што поминуваме низ ова, ама тоа е, сѐ ќе прочитаме....
Jas kolku sto razbrav devojkata imala na 14.05 ovulacija imala 28.05 a dobivala na 30 do 32 dena taka da ako e taka ovie denovi trebala da dobie. E Sega procitav deka I posle 1 nedela posle ovujacija znaci na 04.05 ona imala svetlo crveno krvarenje koe I bilo 2 dena mize I bilo implatansko sepak mislam deka treba da si poceka barem uste 1 nedela a veke I e 40 ti de od minatata menstruacija
I toa vidov deka na 1 -2 testa ima bleda l8n8j Super. Jas vakvo isustvo so testovi za bremenost nemam. I so prvata bremenost testovite ne mi pokazuvaa ubava vtora linija neznam ni sama kolku napraviv. I mnogu ne im veruvam . A koga otidov na learned vise bev 8 ma ili 9 ta nedela. Eveja kerka 8ma 7 God. Takeo e moeto iskustvo so testovite
Јас прочитав некаде дека и бета ке испитува не знаела дека испитуваат попладне па рече дека закажала за следниот ден.
Да ти кажам искрено, доста вакви приказни игнорирам, ама твојов начин ми се допадна и ќе го користам, бремена е и ај со среќа