Здраво женичка. Синоќа правев уште еден тест уште не сум добила секако ке одам на лекар закажав за во понеделник. Можно е да сум имала покасна овулација па да е рано за тест. Што мислите вие
Help devojki.Mi docni 2-3dena.Deneska pravev test,vtorata linija bese mnoguu bleda.Odev po upatstvoto.No posle skoro eden cas koga go otvoriv testot vtorata bleda linija ja nemase.Sekako ke proveram pak i ke odam na lekar,no do togas kazuvaj te dali e pozz ili neg.
Кај мене секогаш кога е позитивен линијата си останува, дури и кога е едвај видлива. Којзнае, можеби е прерано. Повтори за ден, два па кажи ни.
Iskreno me zbuni toa sto ja snema linijata.Go imwv testot vo raka i stoese dolgo vreme mnogu bleda roze linija.Dodeka se svesnav dali e mozebi pozitiven ili negativen pomina eden cas i pri sledno otvoranje linijata ja nemase.Ke go povtoram testot sekako pa se nadevam ke bide se kako sto treba
Здраво на сите би сакала да прашам Дали после една недела од ризичен однос ако направам тест за бременост ке ми даде точен резултат?
Ако е бил позитивен ќе си стоеше линијата. Го чувам позитивниот тест направен во декември, уште си стојат двете линии.