Devojki dobra vecer. Mene mi docni veke 10tina dena no bidejki ciklusot mi e neredoven, nemozam da ja pratam ovulacijata. Pravev test pred 1 nedela negativen, sea pravev pak i pak negativen. No stranicno na testot kaj sto treba da se oboi lentata za pozitiven mi se pojavi edna tocka crvena,kako zrnce malo. Sto znam zosto taka. Nekoj da me posovetuva, ve molam. Maticniot me sovetuva da cekam, pri bidejki primam terapija, no sepak ke go baram za nekoj den ako seuste ne dobijam.
Go frliv, znaci lentata ne bese oboena, samo stranicno edno crveno zrnce. Se mi bese strerilno sto upotrebuvav, imam uste eden ke pravam denovive ako seuste ne dobijam. Be safe na fitofarm koristev. I dali ima vrska sto 2 lenta se poznava na testot, ama ne oboena tuka taka kako prozirno nekako, na drugi testovi sum se macela da ja pronajdam.. Moze malku glupavo prasanje ama neli pusta zelba
Imam redaktirano, docitaj, mozebi navistina e nevaliden. Ke pocekam uste den dva ke pravam pak. Ti blagodaram
Не знам каков си користела ама земи си Фрух тест. Детектира ниска вета (од 10) и до сега не сум имала невалиден, а Шур чек од 3 теста сите беа невалидни
Што мислите за резултативе ? Линијата сеуште не е потемна од вчера , а денес сум 13 дена по овулација и два дена пред циклус.
Бремена си со среќа ќе потемни после два дена сигурно, на хормонот му треба околу 48 часа за да се дуплира
eve go mojot utrinski test no ne so prva mokraca.Ja veke nisto ne gledam osve deka e zamackano.Nezz sto ponataka bidejki site simptomi gi imam
@alek87 и сликата е заматена но и Направи повторно тест но друг не овај оти пола не му се во ред, земи си од обичните ленти за со прва мокрача.
Здраво дали во авицена за испитување бхцг е 300 денари без упат? Некако не ми е верно но една пријателка ми кажа дека она толку плаќала па ме интересира дали навистина е толку?