Квалитативниот може е толку (само позитивен/негативен), додека квантитативен, со мерење на концентрација на б-хцг е повеќе, види во ценовникот.
Го направив тестов денес ама не со прва урина пошто ми касни више 6 дена а до сега волку не ми каснел циклус плус се обидуваме за второ. Симптоми имам отечени гради, мачнини, слаби грчеви и пецкање но не толку силни како за добивање. Што мислите?
На 6 дена доцнење би се познавала жар втора линија.Ајде хипотетички да си имала доцна овулација ама и во тој случај би имало бар бледа линија.Тестот е негативен .Повеќе среќа следниот циклус .
Не мора да значи. Другарка ми имала овулација околу денот на добивање, бледа линија на тестот по 12 дена доцнење. Сé додека не добие има шанси.
Што знам еве подобра слика, телефонов ич не ми вади убаво слики посебно кога се работи за бледи бои. Како и да е ќе направам уште еден за два дена
Благодарам. Да се враќа секаде каде што треба. Уште не можеме да поверуваме со мм. Вика а сигурно ли е тестот да не е грешка нешто?
Јас се чуствуцам некако подругшие од минативе месеци. Бев денес на контрола пошто ми рекоа за 5 дена пак да одам и ми рече се појавило прстенчето имам и слика. Правев денес пак тест само некако неможам да разберам мн бледа е линијата морав со ефекти да ја правам за да се види. Хелпппп