И пишав да смени доктор или па да побара мислење од друг... На тоа не ми изреагира.. Не знам, ја не би седела така и да давам пари за крв и тестови... Многу несериозно од страна на тој ако може да се нарече доктор. На толку негативни тестови, а да се гледало нешто сомнително требал да испита што се случува?
Знам и ги читав постовите. Од 19-ти јуни постира тестови, а ризичен однос бил на крајот на мај. Јас и тогаш и викав оти ич не е рано за позитивен тест и ехо, ама...
Здраво од мене пак ❤️ Да прашам дали може нешто да се види на ехо моментално сум 4 недели и два дена ми доцни со позитивен тест , иако прочитав дека е рано ме интересира дали некоја од вас има искуство со ехо во 4та недела , оваа ми е прва бременост не замерувајте на прашањата. ❤️
Dami moi,Ajde i jas da se prijavam.Pred nekoj den pisav deka mii docni, pa bleda linija na testot koja se izgubi posle eden cas.Beta hcg preku krv 2.Znaci nisto i ovoj pat nema za zal...a i si dobiv.Mislam deka poobilen ciklus ne sum imala.
Рано е сеуште. И јас сум толку, 4+1 се јавив на матичната рече најрано после 20 јули ќе може да се види нешто на ехо.
Кај мене се виде 4+3 имам и слика ставено некаде... Но за срцева реакција тек после 3 недели, во 7ма недела.
Тоа е индивидуално, но те советувам да почекаш, да закажеш преглед барем во 5та недела. Јас во 5та недела имав точкичка од 1,2мм. Обично лекарите не прегледуваат толку рано, само ќе ти презакаже за 2 недели.
Ве следам девојки извесен период и потајно навивам за сите вас инаку се обидуваме за второ изминативе месеци и терминот за добивање ми е на 16 ти. Од нетрпеливост си направив тест 6 дена порано. Незнам колку ќе се види но се понадевав на бледата цртка која се појави. Како и да е стискам палци за сите сите нас. Поздравче