Мило, не си прави стресови за џабе, сите ние ја разбираме желбата да сме бремени, како што ти кажаа членките погоре, најубаво чекај дати задоцни, вака само ќе се нервираш. Кога најмалку ќе се надеваш баш тогаш ќе успее.
Мене ми покажа бледа линија на 2-3 дена пред добивање ама тука нема. На кој начин се обидувате за бебе, природно или? Нема ништо ќар со трошење толку пари на тестови и бети. Ако подолго пробувате, пробајте на друг начин.. со пратење фоликули, плодни денови за почеток.. Топло ти го препорачувам Лазаревски.
Здраво, вчера пиејќи кафе добив нагон за повраќање и решив да направам тест иако е рано (за 5 дена треба да недобијам). Правев Фрухтест и ми се појави ваква линија, која после 7-8 минути се претвори во бледа сенка. Од симптоми имам само благи грчеви во долниот дел од стомакот и болки во долниот дел од грбот Ве молам за мислење. ❤
Napravi uste eden test ovoj izgleda pozitiven ama pak napravi si drug so sreka I daj boze da e pozitiven
Mene isto pred dva meseci taka mi se sluci, imav rozev potoa kafeavkast sekret taka mi bese celi 8 dena (od denot koga trebase se da dobijam mens.) slicni simptomi za bremenost, samo sto nemav utrinsko gadejne. Napraviv togas test i mi izleze bleda crtka i koga otidov na ginekolog nemase bremenost, iskreno mi bese cudno malce zosto taka mi izleze vo Testot. Zatoa ne mojte da veruvate mnogu na bledite crtki na testovite ili odete na ginekolog ili beta najdobro. jas tri imam rodeno ama taka na Testot mi nema izlezeno bleda crtka samo dve zar crveni crti. ll
Zenski jas sum prv pat ovde na formuvot, procitav odozgora i na site vi posakuvam uspeh vo zacnuvanjeto. E sega mene ne mi docni 3 dena pred dobivanje sum, napraviv 2 testa, i na dvata rezultatite se tie. Imam nekoja nadez a nemam trpenie da pocekam da vidime dali ke dobijam