Епа тогаш честитки. Мислам дека уште е малку рано за на гинеколог. Почекај уште една недела барем пред да одиш. Или уште подобро, направи тест преку крв тој ти е најсигурен.
dajte kazete nekoj dobar ginekolog,znam deka mi e rano za na ginekolog site mi vikaat deka treba da pominat bar dve nedeli i mn sum srekna nemozam da vi opisaam kakvo e custvoto samo mesec dena posle svadbata jas sum trudna ne mi se veruva
Нема врска тоа далие тест од поевтините или не...еве го мојот тест од 60тина денари, направен по 7 дена доцнење.
taka e i jas napraviv tri razlicni testa i za utrinsko i eftin i poskap na site si pokaza isto,znaci ako si bremena kakov sakas napravi isto ti e sekako ke si pokaze ako ne si ne si i od 500den zemi nema da pokaze znaci nemoze testovite da se pogresni istovo mene mi se desi,za na ginokoog ti e rano zasto e pocetok i nemoze nisto da se vidi zatoa i ja s cekam nekoj dve nedeli pa da odam ako odam sega nema nisto da se vidi taka da ne se sekiraj 100% si bremena,neka ni e so sreka
Женски бев на гинеколог и се е ок, ќе ми дојде од антибиотикот што го пиев ми доцни Секако ми олесна, секако не планираме бебче сега со вереникот
Штом си пиела антибиотик подобро е што е вака сега за сега, бидејќи лекарствата во првите три месеци кои се најважни за почетокот на бременоста се штетни. Ти посакувам среќа и брзо забременување, нормално кога ќе се чувствуваш подготвена за тоа.
Да срцка, ама каква никаква матична докторка имам . Ме праша да не сум бремена оти тазе верена нели, а тогаш баш ми доцнеше и и велам па не сум 100% сигурна. Она наместо да каже дај да провереме прво после антибиотици, вика ај ништо нема да ти биде и да си... Најпаметно ми е да ја сменам додека е време
devojki jas utrinava go napraviv testot i ednata bese rozova a drugata bledo rozova pa toa znaci bremenost !? kisss
utrinava napraviv uste eden test i ovoj pat dvete crti izlegoa rozovi sega so sigurnos znam deka vo mene ima zivot samo uste maticniot da mi potvrdi tolku sum srekna nese opisuva
Честитки мила, и добредојде во трудничково ни друштво! И што поскоро да повлечеш нога за другите на кои ова им е најголема желба!
fala mila rado bi gi povlwekla site sto kopneat po bebce za da ja ostetat radosta vo niv samo nekako me fajka strav nesto kako ke e sokee hahhaha imajte ubav den milicki )
Стравот е нормален, сите го осеќаме. Секој месец од различна работа се плашиш комплетно беспотребно, ама пусто тоа е. Сега галкај си го мешето, и чекај да расте!
И јас го правев sure check тестот, но со првата утринска мокрача. На самиот тест пишува дека е точен повеќе од 99% и дека може да се прави во било кој период од денот. Иииии така јас си ги видов посакуваните две цртички. Среќа што морав да мочнам за да си го направам тестот, инаку од среќа сигурно ќе си се помочав во гаќи.