Zdravo. Vaka sakam da prasam testov e praven sabajle rizicen odnos imav na 08.08 6 dena pred ovulacija I posle toa na 20.08 posle ovulacija dali e se uste rano na ne dobivanje sum na 5 dena
Zaboraviv testot da go prikacam I da spomnam deka 8mam nekoe nelagodno cuvvstvo vo dlniot del od stomakot I osekam nekoe peckanje
НЕ СИ ТРУДНА. И иди на лекар и не си наметнувај само мисли во главата. Или ептен незнаеш да видиш позитивен тест или почнуваш да замислуваш од преголема желба. Сите сакаме да видиме две цртки ама ти малце си напорна.
hello zenskici prvo da si kazam ke odam na lekar da ne me karate i mene megjutoa sakav da slusnam iskustva i od kaj vas. imav nesto kako menstruacija so toa sto bev na dabroston i bromergon minatitot mesec ,e sega posle toa nesto kako menstruacija so docnenje od 5 dena i samo nesto kafeavo bese so eden den krvarenje vcera vecerta vikam da napravam test go imam vo fioka i na nego epten tenka svetla vtora linija sabale ama ne so prva nego posle toa mokraca nemase na nego nisto....zbunka sum a tek zadutre ke me primi ginegologot. Pokraj toa imam mnogu brumcinja na liceto,se budam vekej nekolku veceri od glavobolki pa sea I DONT KNOW.